Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία της 18χρονης Μαρίας – Συγκλονίζει το “αντίο” της φίλης της

Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία της 18χρονης Μαρίας – Συγκλονίζει το “αντίο” της φίλης της

Σε βαριά ατμόσφαιρα θλίψης και οδύνης κηδεύτηκε χθες στον Απιδεώνα Αχαϊας η 18χρονη Μαρία Καρυώρη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, συνεπεία ενός κρυφού, αλλά μοιραίου όπως αποδείχτηκε αιματώματος στον εγκέφαλο.

Θρήνος στον Απιδεώνα από όπου κατάγεται η μητέρα της άτυχης κοπέλας αλλά και στο Καγκάδι Αχαΐας απ όπου κατάγεται ο πατέρας της.

Τραγικές φιγούρες οι δύο γονείς που έχασαν από την αγκαλιά τους το αγγελούδι τους τόσο πρόωρα. 

Η γειτονιά της στην συνοικία των Προσφυγικών όπου διαμένει η οικογένεια, βυθίστηκε στο πένθος, ενώ  φίλοι και γνωστοί της οικογένειας προσπαθούν να δώσουν κουράγιο στους γονείς της που έχασαν το κορίτσι τους.

Η είδηση του θανάτου της στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, έχει φέρει τον θρήνο, ενώ κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η χαμογελαστή Μαρία, ένα κορίτσι γεμάτο από ζωή, όνειρα και αισιοδοξία  βρήκε τόσο ξαφνικό θάνατο.

Η Μαρία είχε αποφοιτήσει από το 2ο Λυκείο Πάτρας και ήταν φοιτήτρια στην Κρήτη. 

Συγκλονίζει το μήνυμα της φίλης της

Τα μηνύματα των φίλων της που την αποχαιρετούν είναι δεκάδες, ενώ μία από τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις, ήταν αυτή της φίλης της, Κικής Τζελάτη, με την οποία εργάζονταν μαζί σε ξενοδοχείο της Κρήτης.

Η Κική Τζελάτη μαθαίνοντας την τραγική είδηση από την Ελούντα της Κρήτης όπου βρίσκεται και εργάζεται έγραψε τα εξής για την φίλη της:

«Υποσχέθηκα να αναρτήσω αυτή την φωτογραφία στο τέλος. Το τέλος ήρθε…κάποια όμως λείπει… Εν σώματι μόνο, διότι στις καρδιές μας και συγκεκριμένα στην δική μου θα είναι πάντα!!

Να με συγχωρέσεις μόνο μικρή μου διότι δεν κατάφερα να γυρίσουμε μαζί πίσω…έτσι όπως ήρθαμε…να με συγχωρεσεις που σήμερα δεν κατάφερα να είμαι δίπλα σου, σε αυτό που όλοι ονομάζουμε “τελευταίο ταξίδι”…Πιστεύω πως εκεί πάνω θα κάνεις πολλά!!

Δεν θα μπορούσα να είμαι εκεί…αδυνατώ να το πιστέψω…Προτιμώ να κρατήσω στο μυαλό μου το μικρό αυτό κορίτσι με το Υπέροχο, Λαμπερό, Αληθινό και Μοναδικό χαμόγελο!!Θα σου πω μονάχα ένα “Τα Λέμε” μικρή μου Μαρία Καρυώρη….κάποια μέρα, που μόνον ο Κύριος γνωρίζει, θα βρεθούμε πάλι».

Πηγή: tempo24, patrasevents
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε