Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ανεμοστρόβιλοι σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους από την Ηλεία! – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από το patrisnews
ΦΩΤΟ από το patrisnews

Η μανία της φύσης χτύπησε χθες το νομό και προκάλεσε μεγάλες καταστροφές!

Οι ανεμοστρόβιλοι χτύπησαν κτηνοτροφικές επιχειρήσεις και θερμοκήπια…

Σοκαρισμένοι, οι ιδιοκτήτες μιας επιχείρησης στην Γλύφα Βαρθολομιού, αντίκρισαν τις καταστροφές στην κτηνοτροφική τους μονάδα με το πρώτο φως της μέρας.

ΦΩΤΟ από το PatrisNews

Σύμφωνα με το PatrisNews το φαινόμενο είναι συχνό τα τελευταία χρόνια στο σημείο και κάθε φορά οι άνθρωποι δοκιμάζονται και μετρούν καταστροφές…

Η στέγη της συγκεκριμένης μονάδας είχε εκτοξευθεί μέτρα μακριά, καταλήγοντας στο απέναντι χωράφι, ενώ τα ζώα και οι τροφές που διατηρούσαν οι ιδιοκτήτες αφέθηκαν στο έλεος της βροχής.

Οι ιδιοκτήτες είναι απελπισμένοι καθώς όπως λένε, οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες και η μονάδα είναι αδύνατον να λειτουργήσει έως ότου επισκευαστεί η στέγη.

Ζητούν από την πολιτεία να τους βοηθήσει για να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά έξοδα…

Μεγάλες οι ζημιές και στο Επιτάλιο

Σηκώνοντας ολόκληρα θερμοκήπια στο πέρασμά του ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε χθες το μεσημέρι την περιοχή του Επιταλίου, άφησε πίσω του και εκεί μεγάλες καταστροφές. Οι αγρότες της περιοχής οι οποίοι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν ήδη στα προβλήματα της καθημερινότητας έχουν να αντιμετωπίσουν τώρα και τις ζημιές που άφησαν στο πέρασμά τους οι δυνατοί άνεμοι. Σύμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ» κατά την διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν χθες, οι αγρότες ήταν αδύνατον να προστατέψουν τις περιουσίες τους παραμένοντας απλοί θεατές στην μανία της φύσης…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε