Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ανώγεια: Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς με καδρόνια!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί είχαν πάει να ελέγξουν σπίτι της περιοχής και βρέθηκαν αντιμέτωποι με 45 κατοίκους…

Η υπόθεση ξεκινά την 1η Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε κεντρική οδό των Ανωγείων, κάποιοι άρχισαν χωρίς λόγο να πυροβολούν. Λίγο αργότερα, βρέθηκαν από αστυνομικούς 26 κάλυκες πυροβόλων όπλων και ξεκίνησε η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. 

Οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτο έναν κάτοικο της περιοχής και έτσι, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, πήγαν στο σπίτι του για έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας συγκεντρώθηκαν αιφνιδιαστικά έξω από το σπίτι 45 άτομα, τα οποία επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, με ξύλα, καδρόνια και μεταλλικά αντικείμενα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, εκμεταλλεύτηκε την έκρυθμη κατάσταση που δημιουργήθηκε και τράπηκε σε φυγή.

Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα εύχρηστο πιστόλι διαμετρήματος 9 mm, 35 πλήρη και εύχρηστα φυσίγγια διαφόρων τύπων και ένας γεμιστήρας πολεμικού τυφεκίου.

Σχηματίζεται δικογραφία για 6 άτομα, ηλικίας από 25 έως 51 ετών, που πρωτοστάτησαν στα επεισόδια, τα στοιχεία των οποίων είναι γνωστά και αναζητούνται. Επιπλέον οι 3 από αυτούς κατηγορούνται και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Ο ιδιοκτήτης του επίμαχου σπιτιού που κατάφερε να ξεφύγει αναζητείται…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε