Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης των επιχειρήσεων στα Τέμπη

Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης των επιχειρήσεων στα Τέμπη
Η υπουργός Οικονομίας μίλησε σε εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.02.2010 | 17:15
Πρώτη δημοσίευση: 06.02.2010 | 17:00

Δεν διευκρινίζεται ο τρόπος με τον οποίο θα στηριχθούν οι επιχειρήσεις.

Η κα Κατσέλη, η οποία βρίσκεται από την Παρασκευή στη Λάρισα και έχει συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της πόλης, τόνισε ότι η κυβέρνηση θα ανακοινώσει σχετικές πρωτοβουλίες.

Σε ό,τι αφορά το αγροτικό ζήτημα και τις παρατεινόμενες αγροτικές κινητοποιήσεις, η υπουργός παραδέχθηκε ότι τα προβλήματα του κλάδου είναι πολλά, αλλά μέσω του προγράμματος που υλοποιεί η κυβέρνηση για την αναδιάρθρωση των καλλιεργειών και τη σύνδεση της παραγωγής με τη μεταποίηση, σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη διαφωνία που προέκυψε με τα πιστωτικά ιδρύματα, ως προς την εφαρμογή του νόμου που έθεσε σε ισχύ η κυβέρνηση από τον Ιανουάριο για τη ρύθμιση των επαγγελματικών και επιχειρηματικών οφειλών προς τις τράπεζες, η κα Κατσέλη επισήμανε: "Οι τράπεζες, όπως και οι επιχειρήσεις αποτελούν εταίρους τους κράτους. Δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα, ακούμε και σταθμίζουμε τις προτάσεις του χρηματοπιστωτικού συστήματος, αλλά στο τέλος αποφασίζουμε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον".   Διαδώστε αυτό το άρθρο