Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Απεργία ΠΝΟ: Δεν ηρεμούν οι αγρότες στο Ηράκλειο! “Να επιστρέψει το πλοίο”!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Παραμένει η ένταση στο λιμάνι του Ηρακλείου, καθώς οι αγανακτισμένοι αγρότες ζητούν άμεση λύση στη μεταφορά των αγροτικών προϊόντων τους, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ.

Οι αγρότες, επίσης ζητούν από τον λιμενάρχη Ηρακλείου Δημήτρη Σαϊτάκη, που βρίσκεται στο σημείο όπου είναι οι αγρότες, να επιστρέψει το πλοίο Blue Horizon, το οποίο βγήκε από το λιμάνι, μετά τα επεισόδια να φορτώσει τις νταλίκες και να αναχωρήσει για τον Πειραιά.

Στο μεταξύ, στο εκδοτήριο της ναυτιλιακής εταιρίας, λόγω των υλικών που υπάρχουν μέσα στο κτίριο σημειώνονται συνεχείς αναζωπυρώσεις, ενώ ορισμένοι δεν επιτρέπουν στους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να προσεγγίσουν το σημείο και να σβήσουν την φωτιά.

Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο λιμάνι, ενώ μέσα στην ένταση και τα επεισόδια ένας άνθρωπος  τραυματίσθηκε ελαφρά σύμφωνα με πληροφορίες.

Νωρίτερα έγιναν σοβαρά επεισόδια, με τους αγρότες να συγκρούονται με ναυτεργάτες, στο πλαίσιο των οποίων έπεσαν φωτοβολίδες ενώ οι ναυτεργάτες πετούσαν… νερό σε μια προσπάθεια να διαλύσουν το πλήθος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, CretaLive

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε