Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Απεργία ΠΝΟ: Στάχτη τα γραφεία της ΑΝΕΚ στο Ηράκλειο [pics]

ΦΩΤΟ από το CretaPost
ΦΩΤΟ από το CretaPost

Με το πρώτο φως της ημέρας φάνηκαν οι εκτεταμένες καταστροφικές ζημιές που έγιναν από τη φωτιά στα εκδοτήρια της ΑΝΕΚ, κατά την διάρκεια των επεισοδίων το βράδυ της Παρασκευής.

Τόσο για τα επεισόδια όσο και για τη φωτιά στα εκδοτήρια της ΑΝΕΚ το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου κάνει προανάκριση. Σύμφωνα με το cretapost, καταστράφηκε το 1/3 του κτιρίου που στεγαζόταν τα εκδοτήρια ενώ ευτυχώς, η φωτιά δεν κατέστρεψε τα υπόλοιπα γραφεία του κτιρίου όπου φυλάσσονται τα κιβώτια που περιέχουν είδη για τους πρόσφυγες.

Η ΑΝΕΚ σε χθεσινοβραδινή της ανακοίνωση της ανέφερε: “Σήμερα τα εκδοτήρια της κοινοπραξίας ΑΝΕΚ – Superfast στο λιμάνι του Ηρακλείου έγιναν στόχος εμπρηστικής επίθεσης. Πρόκειται για μια άδικη και αναίτια επίθεση. Η ΑΝΕΚ LINES έχει αποδείξει ότι συμπαραστέκεται και στηρίζει τους δίκαιους αγώνες και τις διεκδικήσεις των αγροτών όπως και των ναυτεργατών. Είμαστε σίγουροι ότι τα σημερινά επεισόδια δεν εκφράζουν τα αιτήματά τους.

Οφείλουμε όλοι να καταδικάζουμε ενέργειες οι οποίες μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα πολιτών και εργαζομένων.Και όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν έχουμε, ούτε θέλουμε να εμπλακούμε σε καμία είδους διένεξη για διχόνοια μεταξύ των πολιτών ή του παραγωγικού ιστού της χώρας μας. Λυπούμαστε που μας εμπλέκουν. Ας κοιτάξουν το όποιο πρόβλημα και όχι να μας στοχοποιούν για να αποφεύγουν το πρόβλημα και τη λύση του”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, CretaPost

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε