Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Απίστευτο – Έπεσε προβολέας από το γήπεδο του ΟΦΗ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

φωτογραφίες από το prismanews
φωτογραφίες από το prismanews

Ο νοτιάς που σαρώνει από το πρωί την Κρήτη φαίνεται ότι είχε ολέθρια αποτελέσματα στην περιοχή των Καμινίων, όπου βρίσκεται το γήπεδο του ΟΦΗ. Ένας από τους προβολείς του “Γεντί Κουλέ” έπεσε στο δρόμο!

Ο πυλώνας φωτισμού που βρίσκεται πάνω από τη θύρα 1 του γηπέδου, φαίνεται ότι υποχώρησε από την πίεση των θυελλωδών ανέμων και η τεράστια σιδερένια κατασκευή προσγειώθηκε πάνω σε τρία αυτοκίνητα και ένα σπίτι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της πυροσβεστικής υπηρεσίας. (Δείτε φωτογραφίες από το prismanews),

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας και επικράτησε πολύ μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή αφού οι κάτοικοι δεν πίστευαν στα μάτια τους. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία προκειμένου να δει πως μπορεί να βοηθήσει στην ανέλκυση της τεράστιας κατασκευής ενώ – ευτυχώς – κανείς δεν έπαθε τίποτα από την πτώση.

ΦΩΤΟ από το prismanews

Την ώρα που ο πυλώνας έπεφτε κανείς άνθρωπος δεν περνούσε από κάτω ωστόσο οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν είναι μεγάλες.

Να τονίσουμε πως κάθε Δευτέρα στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει λαϊκή αγορά, αλλά λόγω της 25ης Μαρτίου σήμερα δεν υπήρχαν πάγκοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε