Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Απίστευτο! Μετά τον τοκετό ξέχασε τη γάζα μέσα της!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μαιευτήρας ξέχασε μια γάζα δύο μέτρων (!) στον κόλπο 32χρονης, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης…

Το απίστευτο περιστατικό έγινε το 2006. Μαιευτήρας, που τότε ως ειδικευόμενη γιατρός του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, ξέχασε μια γάζα δύο μέτρων στον κόλπο της παθούσας, καταδικάστηκε από το τριμελές πλημμελειοδικείο σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, με τριετή αναστολή.

Απολογούμενη, η μαιευτήρας παραδέχθηκε την αμέλειά της και την απέδωσε στο φόρτο εργασίας που είχε κατά τη διάρκεια του τοκετού. “Εκείνη την ώρα ξεγεννούσα άλλες δύο γυναίκες”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Τον μεγάλο φόρτο εργασίας που αντιμετωπίζουν οι νοσοκομειακοί γιατροί, επιβεβαίωσε και ο Διευθυντής Μαιευτικής του Ιπποκράτειου, ο οποίος καταθέτοντας στο δικαστήριο ως μάρτυρας είπε ότι «όλο το σύστημα στηρίζεται στους ώμους λίγων γιατρών».

Τελικά, το δικαστήριο έκρινε ένοχη την κατηγορούμενη για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια, επιβάλλοντάς της την ποινή των πέντε μηνών, με τριετή αναστολή.

Για την ίδια υπόθεση, η 32χρονη παθούσα κατέθεσε αγωγή εναντίον του νοσοκομείου, ζητώντας αποζημίωση. Η αγωγή εκκρεμεί στα διοικητικά δικαστήρια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε