Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποδοκίμασαν Νταλάρα, Ροντούλη, Πεταλωτή μέσα σε 24 ώρες! – Βίντεο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Δυο μέλη της κυβέρνησης, ένας βουλευτής του ΛΑΟΣ και εισβολή Αγανακτισμένων σε συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στο Βόλο, καταγράφηκαν στο καθημερινό δελτίο επιθέσεων και προπηλακισμών πολιτικών από τους ψηφοφόρους τους.

Η κα ‘Αννα Νταλάρα, δέχτηκε πέτρες και μπουκάλια το βράδυ της Δευτέρας στου Ζωγράφου σε κομματική εκδήλωση. Περίπου στις 19:40 και ενώ η υφυπουργός Εργασίας βρισκόταν μέσα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, περίπου 100 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί απέξω, τη γιούχαραν και πήγαν να μπουν και μέσα στην αίθουσα. Το σύνθημα «κλέφτες, κλέφτες» ακούστηκε και αυτή τη φορά. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ)

Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Αστέριος Ροντούλης, δέχθηκε επίθεση από μικρή ομάδα νεαρών που βγήκε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κατευθύνθηκε προς την πλευρά του και του έριξαν αυγά. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ)

Αποδοκιμασίες για δεύτερη φορά δέχτηκε μέσα σε λίγα 24ωρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αυτή τη φορά στο Αγρίνιο!
Ομάδα από 50 περίπου νεαρούς μαζεύτηκε έξω από κτίριο που βρισκόταν ο Γιώργος Πεταλωτής σε εκδήλωση της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ και φώναζε συνθήματα τόσο κατά της κυβέρνησης όσο και του ίδιου.(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ)

Στο Βόλο, οι “Αγανακτισμένοι” της πόλης, εισέβαλαν στην αίθουσα του κινηματογράφου “Αχίλλειον”, όπου γινόταν  εκδήλωση, φωνάζοντας συνθήματα, προκαλώντας ένταση, κρατώντας κατσαρόλες και κουζινικά με σκοπό να καταλάβουν το βήμα και να πάρουν τον λόγο.
Εκείνη την ώρα στο βήμα ήταν ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Φώτης και τη στιγμή που προλόγισε τον Γενικό Γραμματέα Νεολαίας Ελλάδος του ΠΑΣΟΚ κ.Πανταζή Κώστα και ανέβηκε στο βήμα, δημιουργήθηκε φασαρία με αποτέλεσμα να υπάρξουν και μικροσυμπλοκές.(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέτρες και μπουκάλια κατά της Άννας Νταλάρα στου Ζωγράφου – Βίντεο

Έριξαν αυγά σε βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ στη Λάρισα

Πέτρες και γιαούρτια κατά του Πεταλωτή – Τον είχαν εγκλωβίσει μέσα στο κτίριο – Πεταλωτής: “Είναι εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ”

Η σειρά της υφ. Εργασίας… – Γιούχαραν την Αννα Νταλάρα στην παρέλαση στο Περιστέρι – VIDEO

50.000 Αγανακτισμένοι πολιόρκησαν τους “300” – Φυγαδεύτηκαν απ’ την αστυνομία οι πολιτικοί – Δείτε τα βίντεο

Κέρκυρα: Βουλευτές έτρεχαν να μπουν σε καϊκι για να γλιτώσουν τις πέτρες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε