Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αποδοκίμασαν μνημόνιο και κυβέρνηση στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Αποδοκίμασαν μνημόνιο και κυβέρνηση στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Χωρίς επεισόδια αλλά με συνθήματα και πανό πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην συμπρωτεύουσα.

Στην παρέλαση εκπροσώπησε την κυβέρνηση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος. Σε μικρή απόσταση από την επίσημη εξέδρα συγκεντρώθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ, οι οποίοι μάλιστα παρέλασαν μετά το τελευταίο στρατιωτικό τμήμα.

Οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ ήταν επίσης από νωρίς κοντά στην εξέδρα των επισήμων με πανό,  φώναζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του μνημονίου καθόλη την διάρκεια της παρέλασης στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Τέλος, μέλη της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν με πανό για να διαμαρτυρηθούν καθώς και ομάδες πολιτών, όπως είναι η ομάδα “ΣΠΙΘΑ”, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής πέταξαν φέϊγ βολάν με ακραία μηνύματα.

Μόλις τέλειωσε η παρέλαση, διαδηλωτές από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και τη Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο επιχείρησαν αν κάνουν πορεία ενώπιον της εξέδρας των επισήμων, αλλά τους εμπόδισε ισχυρή δύναμη των ΜΑΤ. Μετά την αποχώρηση των επισήμων έκαναν τελικά την πορεία τους, όπως επίσης και τα μέλη του ΠΑΜΕ.

Δείτε εικόνες πριν από την έναρξη της παρέλασης:

‘Ενταση και μικροσυμπλοκές μεταξύ αστυνομίας και μελών της Χρυσής Αυγής είχαμε και στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης: Πτολεμαϊδα: Αποχή των μαθητών από την παρέλαση

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε