Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αποκεφαλίζεται το ΣΔΟΕ Κρήτης λόγω… εφεδρείας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ως τις 27 Νοεμβρίου ο διευθυντής, Στέλιος Λατζουράκης και ο προϊστάμενος Στάθης Παπαμήτσος καλούνται να έχουν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους και να ξεκινήσουν τις διαδικασίες συνταξιοδότησης, αφήνοντας κενά δύο νευραλγικά πόστα.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, απολύτως αιφνιδιαστικά και σε μία περίοδο κρίσης κατά την οποία το κράτος στρέφεται στις φορολογικές οφειλές για να γεμίσει τα ταμεία του, στο όνομα της “εφεδρείας”, το ΣΔΟΕ Κρήτης “αποκεφαλίζεται”.

Σύμφωνα με το νέο νόμο του Ενιαίου Μισθολογίου που ψηφίστηκε πριν μία εβδομάδα, διευθυντής και προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Κρήτης θα πρέπει να έχουν αποχωρήσει εντός 10 ημερών από σήμερα εφαρμόζοντας το νέο νόμο, που άρον άρον τους δείχνει την έξοδο, αφού έχουν συμπληρώσει 35 χρόνια υπηρεσίας.

Στην περίπτωση του διευθυντή, του κυρίου Λατζουράκη, η υπηρεσία ενέκρινε την παραμονή του στην υπηρεσία για ακόμα τρία χρόνια, αφού ναι μεν είχε συμπληρώσει 35ετία ωστόσο ο ίδιος αισθάνεται ακόμα παραγωγικός.

Το αίτημα που έγινε πρόσφατα, αποδεκτό, αναιρέθηκε λίγο αργότερα…

Όσο για τον κύριος Παπαμήτσο, δεν πρόλαβε καλά – καλά να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ως προϊστάμενος του ΣΔΟΕ – θέση που ανέλαβε προ μηνός – και ξαφνικά εξωθείται στην παραίτηση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε