Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Aποθεώθηκε ο Κέβιν Σπέισι στην Επίδαυρο

Aποθεώθηκε ο Κέβιν Σπέισι στην Επίδαυρο

Περισσότεροι από εννέα χιλιάδες θεατές αποθέωσαν όρθιοι και χειροκροτώντας δυνατά τον ταλαντούχο αμερικανό ηθοποιό  και τον εικοσαμελή θίασο του Old Vic στην χθεσινή πρεμιέρα του Ριχάρδου.

Η παράσταση ξεκίνησε λίγο πριν από τις 9.30 το βράδυ στο κατάμεστο αρχαίο θέατρο με τους ελληνικούς υπέρτιτλους της Έφης Γιαννοπούλου να διευκολύνουν τους θεατές

Ο Κέβιν Σπέισι σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας ενσάρκωσε τον αδίστακτο ήρωα του Σαίξπηρ, Ριχάρδο που αφάνισε όποιον θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην κατάκτηση του στέμματος.

Η τρίωρη παράσταση δεν φάνηκε να κούρασε τους θεατές ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν και πολλοί σκηνοθέτες, σκηνογραφοι και ηθοποιοί όπως ο Λευτέρης Βογιατζής, ο Διονύσης Φωτόπουλος, ο Σταματης Φασουλής, ο Γιαννης Χουβαρδας, η Μιρκα Παπακωνσταντίνου, η Φιλαρετη Κομνηνού, ο Γιάννης Μπεζος και η Ναταλία Τσαλικη, η Μαρία Ναυπλιωτου.

Το “παρών” έδωσαν και εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής όπως: η Λουκά Κατσέλη και ο Γερασιμος Αρσένης με την κόρη τους, την ηθοποιό Αμαλια Αρσένη, ο Σπυρος Βουγιας, η Αννα Νταλάρα κ.ά.

Εκεί βρέθηκε και η Μαριάννα Λάτση, ο Αλεξανδρος Λυκουρέζος, ο Νικος Κωνσταντόπουλος.

Απόψε αλλά και την Κυριακή θα δοθούν άλλες δυο παραστάσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε