Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 15 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αποχώρησαν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου [vid]

Αποχώρησαν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου [vid]
ΦΩΤΟ από το agriniotimes
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 15.02.2017 | 20:12
Πρώτη δημοσίευση: 15.02.2017 | 20:11

Μια απροσδόκητη εξέλιξη, πρωτοφανής για τα δημοτικά πράγματα της πόλης, υπήρξε απόψε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα γινόταν συζήτηση για τον απολογισμό του δήμου Αγρινίου για το 2016.

Όλα ξεκίνησαν όταν Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και οι ανεξάρτητοι Κ.Ρόκος και Ν. Καζαντζής αμφισβήτησαν την κανονικότητα της συνεδρίασης μιας και σύμφωνα με τα επιχειρήματα τους, έπρεπε να είναι γνωστή η εισήγηση του δημάρχου στις παρατάξεις πριν πέντε ημέρες.

Ενστάσεις διατυπώθηκαν για το αν έγινε ενημέρωση των φορέων της πόλης καθώς και αλλά διαδικαστικά θέματα.

Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Ρόκου ο οποίος απεκάλυψε ότι πέρυσι είχε και ο ίδιος εκφράσει ενστάσεις για την διαδικασία του απολογισμού αλλά ακολούθησε την οδηγία του δημάρχου που του είπε ότι το ίδιο γινόταν και παλαιότερα.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα με τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του Δημάρχου να κατηγορούν τις άλλες παρατάξεις. Πάντως, το Δημοτικό Συμβούλιο συνεχίζεται με τον δήμαρχο να παρουσιάζει τον απολογισμό του Δήμου, στους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του!

Πηγή: agriniotimes

 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Αγρίνιο: Ξύλο και σάπια μήλα σε διανομή τροφίμων - Γροθιές για τη σειρά προτεραιότητας [pics] Αγρίνιο: Ξύλο και σάπια μήλα σε διανομή τροφίμων - Γροθιές για τη σειρά προτεραιότητας [pics]
  2. Πρέβεζα: Το  έλα να δεις  έγινε στο δημοτικό συμβούλιο! [vid] Πρέβεζα: Το "έλα να δεις" έγινε στο δημοτικό συμβούλιο! [vid]
  3. Αγρίνιο: Έγραψε το τελευταίο σημείωμα της ζωής του και αυτοκτόνησε - Σοκ στην Καμαρούλα! Αγρίνιο: Έγραψε το τελευταίο σημείωμα της ζωής του και αυτοκτόνησε - Σοκ στην Καμαρούλα!
  4. Βαριές κουβέντες, διακοπές και... σπρωξίματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου [vid] Βαριές κουβέντες, διακοπές και... σπρωξίματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου [vid]
  5. Βρέθηκε πτώμα άνδρα στο Αγρίνιο Βρέθηκε πτώμα άνδρα στο Αγρίνιο
  6. Αγρίνιο: Αυτοκτόνησε με άλμα στο κενό από γέφυρα - Πήγε στο σημείο της τραγωδίας με ταξί! Αγρίνιο: Αυτοκτόνησε με άλμα στο κενό από γέφυρα - Πήγε στο σημείο της τραγωδίας με ταξί!