Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αργολίδα: Η αντεπίθεση της ”μαύρης χήρας” για τη δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η στυγερή δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου συγκλόνισε τη χώρα – Η χήρα που οδηγήθηκε στις φυλακές άνοιξε το στόμα της και πέρασε στην αντεπίθεση…

Καταγγελίες για βασανιστήρια κατά τη διάρκεια της προανάκρισης κάνει η 38χρονη που κατηγορείται ότι το Δεκέμβριο του 2014 πυροβόλησε και σκότωσε το ναυτικό σύζυγό της έξω από το σπίτι ενός φίλου του. Η κατηγορούμενη σύμφωνα με τις αρχές ομολόγησε το έγκλημα. Ωστόσο η ίδια αρνείται τα πάντα και με μήνυση σε βάρος δυο αστυνομικών υποστηρίζει ότι υπέστη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση. «Δεν την άφηναν να κλείσει τα μάτια της για ανάπαυση. Αρνήθηκαν τη χορήγηση νερού. Όταν αρνήθηκε να πει το παραμικρό, οι ίδιοι της ανακοίνωσαν ότι δεν βιάζονται. Την ανέβασαν από το κρατητήριο άυπνη και διψασμένη ενώπιον συναδέλφων τους οι οποίοι αξίωσαν να υπογράψει μια έκθεση εξέτασης της ως κατηγορούμενης. Δεν την ανέγνωσε καν, παρά μόνο αρνήθηκε να θέσει την υπογραφή της» αναφέρεται στη μήνυση που κατέθεσε η 38χρονη εναντίον των δυο αστυνομικών.

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Σπύρος Ρομπότης, μιλώντας τηλεφωνικά στο Star ανέφερε πως «η εντολέας μου υπέβαλε μια μήνυση σε βάρος κάποιων αστυνομικών και κατά παντός άλλου υπευθύνου, για την μεθοδευμένη πρόκληση της σωματικής και ψυχολογικής εξάντλησης της, κατά το χρόνο από την προσαγωγή της στο τμήμα ασφαλείας μέχρι την συνοδεία της ενώπιον του κυρίου εισαγγελέα προκειμένου να τις απαγγείλλει κατηγορίες».

Η κατηγορούμενη, της οποίας υπογραφή δεν υπάρχει στην επίμαχη κατάθεση, ισχυρίζεται ότι επι τέσσερεις μέρες τελούσε υπο ψυχοσυναισθηματικό σοκ και ήταν αφυδατωμένη.«Τέτοιες πρακτικές από κρατικά όργανα, χάριν επίτευξης σκοπών, πέραν του ότι απαγορεύονται από τους νόμους, το σύνταγμα και τις διεθνείς συμβάσεις, είναι απαράδεκτο να εφαρμόζονται σε σύγχρονες και δημοκρατικές πολιτείες» τόνισε ο δικηγόρος της 38χρονης.

Ο 42χρονος καπετάνιος είχε δεχτεί δυο σφαίρες στο θώρακα και το κεφάλι, ενώ το όπλο είχε βρεθεί δίπλα του. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μετά από έντονη λογομαχία η 38χρονη πυροβόλησε το σύζυγό της και προσπάθησε να στήσει τη σκηνή ώστε να μοιάζει με αυτοκτονία. Επι επτά μήνες η ίδια υποστήριζε ότι θα έκανε τα πάντα για να βρει τους δολοφόνους του καπετάνιου. Η χήρα του καπετάνιου, συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο και μετά την απολογία της προφυλακίστηκε μέσα σε κλίμα έντασης από τους συγγενείς του θύματος.

Πηγή: Τηλεόραση Star, Tatiana Live

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε