Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αργολίδα: Η μαύρη χήρα, τα νέα ντοκουμέντα και τα ένοχα μυστικά της δολοφονίας του καπετάνιου – Τα ερωτικα SMS και ο άλυτος γρίφος του φονικού!

ΦΩΤΟ από Ελεύθερος Τύπος
ΦΩΤΟ από Ελεύθερος Τύπος

– Η Δήμητρα Βούλγαρη δηλώνει αθώα σε δύο διαφορετικές συνεντεύξεις μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού
– ”Θέλω να βγω από τη φυλακή για να είμαι δίπλα στην κόρη μου – Δεν σκότωσα εγώ τον Θανάση Λάμπρου
– Στο φως οι φωτογραφίες που τράβηξαν οι αστυνομικοί στον τόπο του εγκλήματος στην Κοιλάδα Αργολίδας
– Το ένοχο μυστικό με το κινητό του θύματος και ο άγνωστος διάλογος της μαύρης χήρας με την αδερφή της
– Η σχέση – κόλαση, τα ερωτικά μηνύματα και οι επαφές του άτυχου καπετάνιου με τον Γουλανδρή
– Το συγκλονιστικό ξέσπασμα της μητέρας του καπετάνιου: ”Ισόβια αλλιώς θα την σκοτώσω”
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ KAI BINTEO

Λίγες μέρες μετά την προφυλάκισή της, μέσα από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, η μαύρη χήρα λύνει τη σιωπή της και επαναλαμβάνει σε δύο διαφορετικές συνεντεύξεις πως είναι αθώα και πως ουδέποτε ομολόγησε τη δολοφονία του συζύγου της στην Κοιλάδα, που συντάραξε τη χώρα.

‘Δεν σκότωσα εγώ τον άνδρα μου. Δεν θα μπορούσα ποτέ να αφήσω το παιδί μου χωρίς τον πατέρα του. Τον Θανάση τον αγαπούσα” λέει στο Έθνος. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής: ”Τον Θανάση τον αγαπούσα από μικρό κορίτσι. Δεν σκότωσα εγώ τον άντρα μου και δεν παραδέχτηκα ποτέ κάτι τέτοιο στην αστυνομία. Το μόνο που θέλω τώρα είναι να μείνω δυνατή για το παιδί μου. Θέλω να βγω από τη φυλακή για να είμαι δίπλα στην κόρη μου. Άφησαν ένα παιδί αβοήθητο”.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Όλα αυτά την ώρα που στα χωριά της Ερμιονίδας οργιάζουν τα σενάρια για παράνομους ερωτικούς δεσμούς που η αποκάλυψή τους ίσως ρίξει φως στην υπόθεση. Τα στοιχεία που δεν είχαν αρχικά αξιολογηθεί από τους αστυνομικούς, εξετάζονται τώρα ξανά σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τα ακριβή κίνητρα της δολοφονίας, με τις φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος να κάνουν από το πρωί το γύρο του διαδικτύου…
ΦΩΤΟ από Ελεύθερος Τύπος
ΦΩΤΟ από Ελεύθερος Τύπος

Η σχέση – κόλαση και τα ερωτικά SMS

Στην ομολογία της στους αστυνομικούς, η Δήμητρα Βούλγαρη περιέγραψε τη σχέση της με τον καπετάνιο και ανέφερε μεταξύ άλλων: Γνώρισα τον άντρα μου από όταν ήμουν 15 χρονών. Από την αρχή ο Θανάσης ήταν υπερβολικά ζηλιάρης, δεν είχε αυτοπεποίθηση, ενώ εγώ ήμουν πολύ κοινωνική και εύχαρη. Έτσι όταν με έβλεπε να μιλάω με κάποιο αγόρι, νόμιζε ότι εγώ τον απατούσα και μου έκανε σκηνές.

Όταν ήμουν σε ηλικία 16 ετών περίπου ενώ είχαμε σχέση είχαμε πάει ραντεβού στην εκκλησία της «Παναγίτσας» στο Δορούφι Κοιλάδας. Εκεί μου έκανε σκηνή ζηλοτυπίας και κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο σπρώχνοντας με στον γκρεμό. Ήμουν τυχερή γιατί έπεσα μόνο γύρω στα δύο μέτρα κάτω, διότι μπόρεσα και κρατήθηκα στα βράχια!

Το 2006 ενώ ο άντρας μου ήταν στη Μαγαδασκάρη διέρρευσε μία φημολογία ότι εγώ είχα εξωσυζυγική σχέση για 5 μήνες με τον 19χρονο… (…) Το διάστημα αυτό εκείνος είχε τουλάχιστον δύο εξωσυζυγικές σχέσεις. Μία μέρα έτυχε να είμαι δίπλα στο κινητό και διάβασα μήνυμα με αποστολέα ‘Κούλης’. Το μήνυμα έγραφε: «Σ’ αγαπώ πολύ, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, σε περιμένω’. (…) Τον Αύγουστο του 2008 ανακάλυψα πολλά μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με αποστολέα το όνομα Ελένη. Έφτασα στο σημείο να τηλεφωνήσω στον αποστολέα των μηνυμάτων και άκουσα μια γυναικεία φωνή με αλλοδαπή προφορά».

Η χρεοκοπία και η μπουνιά – ”Στο σπίτι σκοτωνόμασταν”

«Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2009. Όλο αυτό τον καιρό σκοτωνόμασταν στο σπίτι, έσπαγα ότι έβρισκα μπροστά μου, γιατί δεν άντεχα να με ξεφτιλίζει με τις αλλοδαπές πόρνες και να τρώει όλα τα χρήματα της οικογένειάς μας. Από εκείνο το σημείο καταστραφήκαμε οικονομικά γιατί δεν είχαμε χρήματα να πληρώνουμε τις δόσεις του δανείου. Κάθε φορά που καυγαδίζαμε μου έλεγε κατάμουτρα: εγώ θα πηγαίνω όπου γουστάρω, κοίτα τα δικά σου χάλια και άσε εμένα (…)

Ο Θανάσης άρχισε να γίνεται κάθε φορά και πιο επιθετικός και μια φορά με χτύπησε με δυνατή μπουνιά στην πλάτη και κόπηκε η αναπνοή μου. Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Την επιθετικότητά του την έβγαζε και όταν ήθελε να έχουμε ερωτική συνεύρεση.

Ο Γουλανδρής είναι ήρεμος άνθρωπος και παρόλο που κοιμόταν νωρίς το βράδυ, ο άντρας μου προφασιζόταν εξόδους του Γουλανδρή και ότι τον απασχολούσε μέχρι αργά τη νύχτα. Να προσθέσω ότι την ίδια περίοδο όταν ερχόταν στο σπίτι και ξαπλώναμε δεν ήταν θερμός όπως τον προηγούμενο καιρό και κοιμόταν σαν να κοιμόταν με την αδερφή του, χωρίς να με αγγίζει σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που δεν με άφηνε σε ησυχία σαν γυναίκα».
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Λίγη ώρα μετά τη δολοφονία τη στιγμή που ήταν μόνες η Δήμητρα Βούλγαρη και η αδερφή της στο σπίτι του Θανάση Λάμπρου, η μαύρη χήρα τράβηξε την αδερφή της και της είπε ψιθυριστά για να μην ακουστεί από τον αστυνομικό: «Αν βρεις το κινητό τηλέφωνο του Θανάση μην πεις τίποτα και δώσε το σε μένα».

Στη συνέχεια, αφού της επέδειξε συγκεκριμένο χώρο του σπιτιού για να ψάξει, ψάξανε χωριστά, πλην όμως υποστήριξαν ότι δεν μπορούσαν να το βρουν και πιθανόν το είχε μαζί του ο θανών. Αποχωρώντας από το σπίτι ο αστυνομικός είπε στις αδελφές ότι το κινητό θα βρεθεί από τις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου.

Τη στιγμή εκείνη η Βούλγαρη Δήμητρα γύρισε κρυφά από τον αστυνομικό στην αδερφή της και της είπε «αν βρεις το κινητό θα πεις ότι το βρήκες στην πολυθρόνα που είναι το σαλόνι». Το κινητό παραδόθηκε μετά από πιέσεις των αστυνομικών αρκετές ώρες μετά από την ίδια και την αδερφή της στο Αστυνομικό Τμήμα.

Το δικό της μήνυμα στέλνει η μητέρα του καπετάνιου που μιλάει για πρώτη φορά μετά τις αποκαλύψεις στην εφημερίδα Freddo: ”Ισόβια αλλιώς θα την σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια” αρκέστηκε να πει για τη μαύρη χήρα η μητέρα του Θανάση Λάμπρου…

Πηγή: Έθνος της Κυριακής, Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, Εφημερίδα Freddo

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε