Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αρκαδία: Φυγάδευσαν τον υπ.Δικαιοσύνης για να μην πέσει στα χέρια διαδηλωτών-Δείτε βίντεο!

Ένταση, υβριστικά συνθήματα και πρωτοφανείς για παρελάσεις εικόνες, σε Τρίπολη, Ναύπλιο και Σπάρτη…

Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αλλά με ένταση, υβριστικά και υποτιμητικά συνθήματα, ολοκληρώθηκε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Τρίπολη, παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, του γραμματέα της ΝΔ βουλευτή Ανδρέα Λυκουρέντζου, του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και του δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη.

Καθ’ όλη την διάρκεια της παρέλασης απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, βρίσκονταν ομάδες διαδηλωτών από το εργατικό κέντρο, την ΔΕΗ, αλλά και πολλοί αγανακτισμένοι πολίτες, κρατώντας πανό και πλακάτ, όπου φώναζαν υβριστικά και υποτιμητικά συνθήματα κυρίως στον υπουργό, αλλά και στους λοιπούς επισήμους, ενώ η μεγάλη αστυνομική παρουσία ήταν αυτή που απέτρεψε τα χειρότερα, αφού σε όλο το μήκος του δρόμου που διεξαγόταν η παρέλαση, υπήρχε πάρα πολύς κόσμος και τα υβριστικά συνθήματα δεν σταμάτησαν καθόλου.

Να σημειώσουμε ότι οι μαθητές κατά την παρέλαση περνώντας από την εξέδρα των επισήμων έστρεφαν απέναντι το κεφάλι τους, ενώ με την ολοκλήρωση της, αποχώρησαν αμέσως οι βουλευτές και φυγαδεύτηκε κυριολεκτικά ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Αποδοκιμασίες από αγανακτισμένους πολίτες και ομάδες εργαζομένων σημειώθηκαν στην παρέλαση που διεξήχθη στο Ναύπλιο, παρουσία του υφυπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη με τους αστυνομικούς να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ενώ με την ολοκλήρωση της παρέλασης ο υφυπουργός φυγαδεύτηκε.

Τέλος, καλύτερη ήταν η ατμόσφαιρα στην Σπάρτη, κατά την διάρκεια της παρέλασης όπου την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσος Αποστολόπουλος. Ελάχιστοι ήταν οι πολίτες που φώναξαν συνθήματα, ενώ εντύπωση προκάλεσε η στάση πολλών μαθητών να μην γυρίσουν το κεφάλι τους στην εξέδρα των επισήμων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε