Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Άρωμα καρναβαλιού στην Πρέβεζα (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Άρωμα καρναβαλιού στην Πρέβεζα (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Εκατοντάδες καρναβαλιστές “πλημμύρισαν” την πόλη της Πρέβεζας, συμμετέχοντας στην “ποδαράτη παρέλαση”, δίνοντας μια πρόγευση για το θα συμβεί το επόμενο σαββατοκύριακο, το τελευταίο των Αποκριών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η Ποδαράτη Παρέλαση, που διοργανώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.

Οπως διαβάζουμε στο pamepreveza, οι καρναβαλιστές συγκεντρώθηκαν στις 21:00 στην Λ. Ειρήνης και από εκεί λίγη ώρα αργότερα ξεκίνησε η ποδαράτη παρέλαση που έφτασε μέχρι την παραλία.

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην ποδαράτη παρέλαση, κατακλύζοντας όχι μόνο την παραλιακή της Πρέβεζας αλλά και την Λ. Ειρήνης για να παρακολουθήσει την χωρίς άρματα παρέλαση των καρναβαλιστών.

Με κέφι, τραγούδι, χορό, οι καρναβαλιστές έδωσαν μια μικρή γεύση του τι πρόκειται να γίνει το επόμενο Σάββατο στις 16 Μαρτίου στην μεγάλη με άρματα παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας που σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία οι καρναβαλιστές θα ξεπεράσουν τους 3000 με πάνω από 30 group, στο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ηπείρου.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Σάμο – Τεράστιες καταστροφές απο πλημμύρες – ΦΩΤΟ

Γκαζάκια σε ΑΤΜ στη Θεσσαλονίκη

Κρούσματα φυματίωσης σε σχολείο της Ζαχάρως!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε