Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Άρτα: “Μπλόκο” σε 392 κιλά χασίς

Άρτα: “Μπλόκο” σε  392 κιλά χασίς

Αστυνομική επιχείρηση στην Άρτα το πρωί, είχε σαν αποτέλεσμα, την κατάσχεση 392 κιλών κάνναβης τα οποία είχαν προορισμό την Αθήνα και την σύλληψη ενός 32χρονου Αλβανού ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση.

Οι αστυνομικοί στην Άρτα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για μεταφορά μεγάλης ποσότητας χασίς από την Αλβανία στην Αθήνα, έστησαν μπλόκα στην εθνική οδό προς το Αντίρριο.

Στην θέση Συκούλα στα σύνορα των νομών Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας, η κίνηση δύο αυτοκινήτων θεωρήθηκε ύποπτη από τους αστυνομικούς, οι οποίοι αμέσως έκαναν σήμα στους οδηγούς, να σταματήσουν για έλεγχο. Οι δύο οδηγοί δεν υπάκουσαν, ανέπτυξαν ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Δέκα χιλιόμετρα πιο κάτω, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη. Κατά την έρευνα στο ΙΧ, οι αστυνομικοί εντόπισαν 115 δέματα με χασίς , βάρους 178 κιλών.

Λίγο αργότερα, το δεύτερο αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε εργοτάξιο της Ιονίας Οδού, όπου το εγκατέλειψε ο οδηγός του. Στους χώρους του αυτοκινήτου υπήρχαν 213 κιλά χασίς σε συσκευασίες τα οποία κατασχέθηκαν. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν για την μεταφορά του χασίς, είχαν κλαπεί από την Αθήνα και έφεραν πλαστές πινακίδες. Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου αναζητείται και για τον εντοπισμό του διεξάγεται επιχείρηση στην περιοχή.
 
Προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε