Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Άρτα: Χειροπέδες σε μάνα και γιο – Τι βρέθηκε κάτω από τα ρούχα που φορούσε η γυναίκα…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Γυναίκα αστυνομικός άρχισε να κάνει σωματικό έλεγχο στη μητέρα του πρωταγωνιστή της υπόθεσης. Λίγο αργότερα μάνα και γιος έπαιρναν το δρόμο για το αστυνομικό τμήμα με χειροπέδες…

Με κατηγορίες για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση, καθώς και για καλλιέργεια χασίς, συνελήφθησαν στην ‘Αρτα μία 86χρονη και ο γιος της, ηλικίας 53 ετών. Ειδικότερα, χθες το πρωί (25-07-2016 )μετά από αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του 53χρονου και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 8,36 γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, σε χωριό της ‘Αρτας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 ναρκωτικά χάπια, ενώ στο αγρόκτημα της οικογένειας, εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 11 χασισόδεντρα ύψους από 1,45 έως 2,95 μέτρων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, συνελήφθη και η 86χρονη μητέρα του, διότι κάτω από τα ρούχα που φορούσε, είχε κρύψει δύο συσκευασίες με ηρωίνη, βάρους 35,48 γραμμαρίων, μία συσκευασία με χασίς και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε