Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αρτέμης Σώρρας: Στέλνει ευχές για την… 25η Μαρτίου – “Καλή λευτεριά” [vid]

Αρτέμης Σώρρας: Στέλνει ευχές για την… 25η Μαρτίου – “Καλή λευτεριά” [vid]

Μήνυμα στους οπαδούς του αλλά και… όλους τους Έλληνες από τον καταζητούμενο Αρτέμη Σώρρα…

Ο Αρτέμης Σώρρας μέσω του δικηγόρου του στέλνει με αφορμή την 25η Μαρτίου τα… Χρόνια του Πολλά σε όλους τους Έλληνες και εύχεται “καλή λευτεριά”!

Το μήνυμα ανέλαβε να μεταδώσει ο δικηγόρος του με “πολλή αγάπη για όλους τους Έλληνες”, όπως δήλωσε στον Alpha…

Την ίδια ώρα προβλέπει ότι στο Εφετείο “θα δικαιωθεί και θα λάμψει η αλήθεια”

Απτόητοι οι… “πιστοί” του

Παράλληλα ο Αρτέμης Σώρρας ζητάει μέσω του δικηγόρου του εξωδικαστικό συμβιβασμό για την περιβόητη υπόθεση εξαιτίας της οποία καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη, οι οπαδοί του… “σωτήρα” επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις συνεχίζουν απτόητοι το σόου προσέλκυσης νέων μελών υποσχόμενοι διαγραφή χρεών κάθε είδους…

Σε Ξάνθη, Κιλκίς και αλλού οι οπαδοί του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα απευθύνουν κάλεσμα στους πολίτες με χρέη να τους ακολουθήσουν καθώς όπως ισχυρίζονται τα χρήματα υπάρχουν και όλες οι αποδείξεις για το αντίθετο είναι αποτέλεσμα συνωμοσίας…!

Και όπως φαίνεται δυστυχώς πολύς κόσμος πείθεται καθώς όπως αναφέρει η Καθημερινή περισσότερα από 5.500 εξώδικα έχουν αποστείλει μέχρι σήμερα στις ΔΟΥ όλης της χώρας οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα, ζητώντας τη διαγραφή χρεών, των οποίων το ύψος ανέρχεται σε 175.000.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα στους αποστολείς περιλαμβάνονται κάποιοι οφειλέτες με χρέη εκατομμυρίων ευρώ έκαστος (υπάρχουν περιπτώσεις πολιτών που πρέπει να καταβάλουν πέντε και τρία εκατομμύρια ευρώ), αλλά και ορισμένοι που χρωστούν μικρά ποσά.

Κουμπάρος Σώρρα: Δεν θέλω τα λεφτά του

Στα… παζάρια Σώρρα για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό ο πρώην συνεργάτης και κουμπάρος του εξαφανισμένου επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις απαντά αρνητικά. “Εγώ προϊόντα εγκληματικής δραστηριότητας δεν δέχομαι”, δηλώνει ο κύριος Λεπίδας.

Ακόμα κι αν ωστόσο άλλαζε στάση και δεχόταν να τα.. βρουν με τον κουμπάρο του, η καταδικαστική απόφαση για τα 8 χρόνια κάθειρξης στον Σώρρα και τη σύζυγό του δεν θα μπορούσε να αναιρεθεί.

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε