Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αστυφύλακας αυτοκτόνησε μέσα στο κτίριο των ΜΑΤ Θεσσαλονίκης!

Αστυφύλακας αυτοκτόνησε μέσα στο κτίριο των ΜΑΤ Θεσσαλονίκης!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.02.2012 | 20:49
Πρώτη δημοσίευση: 15.02.2012 | 19:40

Ο Αστυφύλακας έδωσε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο μέσα στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, χωρίς τίποτα στην συμπεριφορά του να προδίδει ότι είχε πάρει μια τέτοια απόφαση.

Ο αστυνομικός, όπως περιγράφεται, ήταν ένα από τα πιο εύθυμα στελέχη της υπηρεσίας και από τα λεγόμενα "πειραχτήρια" ενώ πριν από λίγο καιρό, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, είχε περάσει ψυχοτεχνικά τεστ για να εξεταστεί η ικανότητα του στο να οπλοφορεί.

Το περιστατικό συνέβη στο κτίριο όπου στεγάζονται τα ΜΑΤ, στην οδό Κατσιμίδη. Σε σημείωμα που άφησε πίσω, ο ίδιος αναφέρει ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του για προσωπικούς λόγους και για προβλήματα υγείας...

Το άψυχο σώμα του 29χρονου αστυνομικού βρήκαν συνάδελφοί του.

Ήθελε να πάρει μετάθεση

Ο 29χρονος, που ήταν ανύπαντρος, είχε πρόβλημα με τα πόδια του και είχε κάνει αίτημα για μετάθεση, το οποίο και ικανοποιήθηκε.
Μάλιστα είχε πάρει το φύλλο πορείας για το αστυνομικό τμήμα του Σοχού απ’ όπου και καταγόταν, είχε παραδώσει στην υπηρεσία του, αποχαιρέτισε τους συναδέλφους του και ήταν έτοιμος - όπως όλοι πίστευαν- να αποχωρήσει.

Δυστυχώς όμως και προς μεγάλη έκπληξη των συναδέλφων του, είχε αυτή την τραγική κατάληξη.

Διαβάστε ακόμα:
Ισόβια σε πρώην αστυνομικό για τη δολοφονία του κουμπάρου του   Διαδώστε αυτό το άρθρο