Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Αστυνομικοί για Κασιδιάρη: Δεν πτοούμαστε από φοβέρες και απειλές!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την έντονη ανησυχία τους για τη νέα “στοχοποίηση” της Ελληνικής Αστυνομίας και την προσβλητική συμπεριφορά που επεφύλαξε στα μέλη της, βουλευτής της “Χρυσής Αυγής”, κατά τη διάρκεια μέτρων τάξης στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Με το πρόσχημα ότι υπερασπιζόταν το δικαίωμα του κόμματός του να πραγματοποιεί ελεύθερα δημόσιες συναθροίσεις, προέβη σε καταφανώς επίμεμπτες ενέργειες, οι οποίες ήδη απασχολούν την δικαιοσύνη, επισημαίνεται στην ανακοίνωση σχετικά με τη στάση του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη.

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί τονίζουν πως το αστυνομικό προσωπικό είναι εγγυητές της Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας και δεν πτοούνται από φοβέρες και απειλές. Ο νόμος ισχύει για όλους χωρίς διακρίσεις και ενδοιασμούς, και έτσι πρέπει να εφαρμόζεται, αναφέρουν
και καλούν την πολιτεία να συναισθανθεί τις ευθύνες της και να λάβει τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων που προσβάλουν τους Έλληνες Αστυνομικούς και που ουδεμία σχέση έχουν με την προστασία των θεσμών και την άσκηση των καλώς εννοούμενων δημοκρατικών δικαιωμάτων των συμπολιτών τους.

Σε πιο σκληρό ύφος η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής με αφορμή το ίδιο περιστατικό τονίζει: “Αφού λοιπόν οι συγκεκριμένοι Βουλευτές δεν μας σέβονται ως οφείλουν, τότε και εμείς ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι δεν σεβόμαστε αυτούς οι οποίοι με λόγια και πράξεις μας απαξιώνουν και μας προσβάλουν”.

Διαβάστε ακόμα:

Τι απαντά ο Κασιδιάρης για το βίντεο με τις απειλές – Δείχνει ΣΥΡΙΖΑ και μιλάει για 30 ρεμάλια με κουκούλες

Στον εισαγγελέα το βίντεο με τις απειλές Κασιδιάρη στους αστυνομικούς!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε