Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Αχαϊα: Αγριεύουν οι βουλευτές της αφίσας- ”Δεν είμαστε εγκληματίες”!

Αχαϊα: Αγριεύουν οι βουλευτές της αφίσας- ”Δεν είμαστε εγκληματίες”!

Έντονες αντιδράσεις από τον πολιτικό κόσμο του νομού Αχαΐας προκάλεσαν οι αφίσες με τις φωτογραφίες των τεσσάρων βουλευτών Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ και των δύο βουλευτών της Ν.Δ. που κυκλοφόρησαν στην Πάτρα και οι οποίες φέρουν τον τίτλο «κρίνονται ένοχοι»…

Στην αφίσα με τις φωτογραφίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αναγράφεται ότι «κρίνονται ένοχοι επειδή ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο, προδίδοντας την βούληση των πολιτών και οδηγώντας τη χώρα σε νέα κατοχή».

Σε άλλη αφίσα, με τις φωτογραφίες των βουλευτών της Ν.Δ., αναγράφεται ότι «κρίνονται ένοχοι, επειδή ψήφισαν την υφαρπαγή της εθνικής μας περιουσίας, προδίδοντας την λαϊκή βούληση». Στο κάτω μέρος και των δύο αφισών υπάρχει αναφορά στις οικογένειες των έξι βουλευτών, που, όπως αναγράφεται, «κρίνονται συνένοχες», σημειώνοντας ότι, «αντιθέτως με την κόρη του βουλευτή Κουρουμπλή, οι οικογένειες των παραπάνω, βολεμένες στα προνόμια της βουλευτικής ιδιότητας, δέχθηκαν παθητικά την προδοσία της λαϊκής βούλησης».

Για προσπάθεια εκφοβισμού των βουλευτών μέσω της ασφάλειας των οικογενειών τους έκανε λόγο ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος. Δήλωσε επίσης πως είναι «απαράδεκτα πράγματα, φασιστική νοοτροπία που μας παραπέμπει σε άλλες εποχές. Οι βουλευτές δεν είναι επαγγελματίες και ορισμένοι θέλουν να τους χαρακτηρίσουν ότι είναι βολεμένοι. Αυτή η λογική δημιουργεί προβλήματα στο δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας μας».

Ο κ. Σπηλιόπουλος φρόντισε επίσης να αφήσει αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ… χωρίς όμως να τον κατονομάσει. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η βουλευτής Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ Μαρία Κυριακοπούλου:

«Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε τους πολιτικούς και τα κόμματα. Αυτό που έγινε υπονομεύει το κύρος των θεσμών. Έχω ονομάσει την κυβέρνηση, κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης. Εκτιμώ ότι πρέπει να προχωρήσουμε. Η κυβέρνηση έκανε μεγάλα βήματα…

Όταν στοχοποιούνται άνθρωποι, εγώ αυτό το ονομάζω υφέρποντα φασισμό. Δεν είμαι εγκληματίας, δεν έχω κάνει κάτι, εξοργίζομαι όμως με τέτοιες συμπεριφορές που δεν έχουν σχέση με την δημοκρατία. Αλίμονο αν καταντήσουμε ζούγκλα. Εδώ ισοπεδώνουμε τους θεσμούς και τους στοχοποιούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
”Επικήρυξαν” βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε Θεσσαλονίκη – Ένταση σε Ρόδο και Πάτρα

Διαδηλωτές εναντίον Σούλας Μερεντίτη – Εισέβαλαν σε τηλεοπτικό στούντιο και διέκοψαν τη συνένετυξή της

Προπηλάκισαν την Κατερίνα Περπελέ στο κέντρο της Χαλκίδας

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε