Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αχαϊα: Αντιδήμαρχος αποκάλεσε αλήτη, πρώην αντιδήμαρχο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Έχουν ανάψει για τα καλά τα αίματα πλέον ανάμεσα στην αντιδήμαρχο μεταναστευτικού Ήρας Κουρή και του πρώην αντιδημάρχου καθαριότητας Σπύρου Δεμαρτίνου…

Και όλα αυτά μετά τη δημόσια τοποθέτηση της πρώτης, εναντίον του δεύτερου, καθώς μπροστά σε δεκάδες άτομα τον αποκάλεσε… «αλήτη»! Ο Σπύρος Δεμαρτίνος, μάλιστα, -όπως γράφει η εφημερίδα “Κόσμος”- επικαλείται και μάρτυρες έτοιμους να καταθέσουν ενόρκως για το τι ακριβώς είπε σε βάρος του η κ. Κουρή…

Σύμφωνα με το dete.gr, όλα συνέβησαν στην τελευταία συνάντηση εκπροσώπων της δημοτικής Αρχής και κατοίκων του αρκτικού διαμερίσματος, για το θέμα της Ξερόλακκας. Ενώ μιλούσαν δήμαρχος και κάτοικοι, η κ. Κουρή αποφάσισε να πάρει το λόγο. Κράτησε το μικρόφωνο κι άρχισε να μιλάει στους κατοίκους. Οι οποίοι, όμως, έμειναν με το στόμα ανοικτό όταν άρχισε να μιλά για την προηγούμενη δημοτική Αρχή και αναφερόμενη στον πρώην αντιδήμαρχο καθαριότητας Σπύρος Δεμαρτίνο και τον πρώην δήμαρχο Ανδρέα Φούρα είπε: «Εκείνος ο… αλήτης ο Δεμαρτίνος και ο δήμαρχός του…»!

Κάποιοι από τους κατοίκους «πάγωσαν» στο άκουσμα της λέξης «αλήτης», ειδικά μάλιστα όταν αυτή η λέξη εκστομίσθηκε από επίσημα χείλη και σε δημόσιο χώρο. Μάλιστα κάνα δυο ενοχλήθηκαν και δεν το έκρυψαν και το μέχρι εκείνη τη στιγμή ήρεμο κλίμα της κουβέντας έδωσε τη θέση του στην… ένταση.

Η οποία, ωστόσο, ξεπεράστηκε, όταν κάποιοι άλλοι αποφάσισαν… να προχωρήσουν την κουβέντα παρακάτω προκειμένου να επικεντρωθεί το ενδιαφέρον ξανά στο θέμα των σκουπιδιών. Την επομένη, η κ. Κουρή ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφους και χωρίς να διαψεύσει ότι είπε τη λέξη «αλήτης» ή να το αιτιολογήσει, δήλωσε απλώς ότι… η ουσία του ζητήματος είναι αλλού, δηλαδή στο πρόβλημα των σκουπιδιών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε