Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αχαϊα: Αυτοκτόνησε όταν έφυγε για λίγο, η οικιακή της βοηθός!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μια ολόκληρη γειτονιά βυθίστηκε στο πένθος – Η 68χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή…

Τέλος στη ζωή της έδωσε 68χρονη Πατρινή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, επί σειρά ετών έπασχε από μελαγχολία. Η γυναίκα πήρε την περασμένη Κυριακή (02-09-2012) μεγάλη δόση χαπιών.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σύμφωνα με το thebest.gr, δεν ήταν η πρώτη φορά που η 68χρονη είχε αποπειραθεί να θέσει τέλος στη ζωή της.

Η γυναίκα, που έμενε σε πολυκατοικία στην πλατεία Όλγας, εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία της οικιακής βοηθού και έβαλε τότε σε εφαρμογή το σχέδιό της. Η εκλιπούσα ήταν χήρα γυμνασιάρχη ενώ ο γιος της είναι γνωστός επιστήμονας της Πάτρας.

Η είδηση της αυτοκτονίας έχει βυθίσει στο πένθος τους γείτονές της, που κάνουν λόγο για μια ήσυχη γυναίκα που ποτέ δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα. Τραγική φιγούρα ο γιος της, που προσπαθεί να συνέλθει από σοκ που υπέστη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηλεία:Νέα στοιχεία,για τη δολοφονία του ιερέα-Τον ”γάζωσαν” με 8 σφαίρες!

Κορινθία:Τον πυροβόλησαν, τον έβλεπαν να σφαδάζει και συνέχιζαν να κλέβουν!

Φθιώτιδα:Έσπειραν τον τρόμο σε οίκο ανοχής, αλλά… ατύχησαν τελικά!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε