Σάββατο, 30 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αχαϊα: Διαπίστωσε τυχαία ότι η αδερφή του, είναι πόρνη!

Αχαϊα: Διαπίστωσε τυχαία ότι η αδερφή του, είναι πόρνη!

Γύρισε νωρίτερα στο σπίτι και την έπιασε με ηλικιωμένο πελάτη – Τα όσα ακολούθησαν έχουν γίνει θέμα συζήτησης στα καφενεία της Πάτρας…

Πρωταγωνιστής της ιστορίας ένας ηλικιωμένος Πατρινός που πήγε για σεξουαλική ικανοποίηση με μία Αφρικανή πόρνη και παρά λίγο να φάει άγριο ξύλο σε κοινή θέα από τον «φουσκωτό» αδελφό της που αγνοούσε την παράνομη δράση της.

Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή (11-05-2012) στην περιοχή της πλατείας Πυροσβεστείου. Αναστατώθηκε όλη η γειτονιά, καθώς ο εξαγριωμένος αδελφός τραβολογούσε μισόγυμνη την αδελφή του έξω από τη μονοκατοικία στην οποία διαμένουν, ενώ ο επίσης μισόγυμνος ηλικιωμένος προσπαθούσε να κρυφτεί πίσω από την πόρτα για να μην τον δουν οι γείτονες!

Σύμφωνα με το dete.gr, η συγκεκριμένη γυναίκα έχει ξεκινήσει να κάνει αυτή τη δουλειά εδώ και καιρό, προκειμένου να εξασφαλίζει χρήματα. Ζει μόνιμα στην Πάτρα μαζί με τον αδελφό της ο οποίος δουλεύει κάνοντας μεροκάματα δεξιά κι αριστερά. Η ίδια εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ, όμως το τελευταίο διάστημα δεν έβρισκε εργασία.

Έτσι, όταν ο αδελφός της φεύγει για δουλειά η ίδια ντύνεται αναλόγως και βγαίνει στην πλατεία ή στους γύρω δρόμους προσπαθώντας να «ψαρέψει» πελάτες για σεξ. Το σκηνικό γίνεται σε καθημερινή σχεδόν βάση χωρίς να έχει αντιληφθεί το παραμικρό ο αδελφός της. Έτσι και την ημέρα εκείνη. Βρήκε στην πλατεία τον ηλικιωμένο, έκλεισε το ραντεβού και τον οδήγησε μέχρι το σπίτι της. Μόνο που ατύχησαν γιατί επέστρεψε ο αδελφός ο οποίος μπαίνοντας σπίτι είδε την αδελφή του με τον ηλικιωμένο στο κρεβάτι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηλεία: Εκατοντάδες αλλοδαποί επιτέθηκαν με μαχαίρια σε κατοίκους – Δείτε βίντεο!

Ηράκλειο: Αρνήθηκε το κέρασμα και βγήκαν μαχαίρια!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε