Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αχαϊα: Έκαναν σεξ και τους έκραζε το γεράκι!

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Το ζευγάρι που βρισκόταν στο αυτοκίνητο, είχε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να περάσει απαρατήρητο από διερχόμενους οδηγούς – Δεν είχε υπολογίσει όμως κάτι άλλο…

Ιδιοκτήτης εκπαιδευμένου γερακιού, μαζί με φίλο και συνεργάτη του στο τάϊσμα του εξημερωμένου αρπακτικού πουλιού, βρέθηκε προ ημερών στην περιοχή πίσω από το πάρκινγκ του νοσοκομείου Ρίου, για να αφήσουν ελεύθερο το γεράκι και αυτό μετά από μια σύντομη βόλτα, να επιστρέψει στο ειδικό δερμάτινο γάντι που φορούσε ο ιδιοκτήτης στο χέρι του, για να φάει τον μεζέ του!

Το γεράκι άρχισε να πετά και όπως ήταν φυσικό «έκραζε» στη θέα άλλων πουλιών που πετούσαν δίπλα του. Όμως τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και ο συνεργάτης του δεν άκουγαν μόνο τις φωνές του γερακιού, αλλά… και κάποιες άλλες που έρχονταν από παρκαρισμένο αυτοκίνητο, λίγα μέτρα πιο κάτω.

Οι δύο άνδρες δεν έδωσαν σημασία, αλλά το ζευγάρι που βρισκόταν στο αυτοκίνητο προφανώς αναστατώθηκε! Ακούγοντας τις κραυγές του γερακιού, ντύθηκαν, άνοιξαν τα παράθυρα και άρχισαν να ψάχνουν στον ουρανό για να εντοπίσουν το πουλί που έκραζε.

Όταν είδαν το πανέμορφο πουλί ο άνδρας (γύρω στα 50) άρχισε να δείχνει στην σύντροφό του (γύρω στα 40) το γεράκι και οι δύο μαζί να εκφράζονται με θαυμασμό για το πέταγμά του και τις «φιγούρες» του μέχρι την προσγείωσή του στο χέρι του ιδιοκτήτη. Για είκοσι περίπου λεπτά το ζευγάρι είχε παρατήσει τα ερωτικά του καμώματα και ασχολείτο με το πουλί, που πετούσε αγέροχα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια:Τι φαντάζεστε ότι ψάρεψαν στη θάλασσα της Ερέτριας; Δείτε φωτό!

Αχαϊα:Πριν την απαγωγή του Π.Παναγόπουλου, πυροβόλησε νεαρό για ερωτική αντιζηλία!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε