Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αχαΐα: Έκανε τηλεφωνικές φάρσες στην… Αστυνομία και τον εντόπισαν

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη που πραγματοποιούσε απειλητικά και υβριστικά τηλεφωνήματα στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττικής. Πρόκειται για έναν 36χρονο Έλληνα…

Μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για την υπόθεση σε βάρος ενός 36χρονου, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών, πρόκληση ανησυχίας και εξύβριση.

Ειδικότερα, ο 36χρονος στις 30 Απριλίου φέρεται να είχε τηλεφωνήσει δύο φορές, στο κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττικής, βρίζοντας τους αστυνομικούς και απειλώντας για τοποθέτηση βόμβας στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας!

Από την έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το πρωί στην Πάτρα αλλά δεν συνελήφθη γιατί είχαν περάσει τα χρονικά όρια του αυτοφώρου.

Σε σωματική έρευνα που του έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν τρία κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες τηλεφωνικές συνδέσεις, μια από τις οποίες είχε χρησιμοποιήσει για να κάνει τις φάρσες. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε