Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αχαϊα: Έμαθαν στην κηδεία του, το μεγάλο του μυστικό - Δείτε το βίντεο!

Αχαϊα: Έμαθαν στην κηδεία του, το μεγάλο του μυστικό - Δείτε το βίντεο!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 16.05.2012 | 12:47
Πρώτη δημοσίευση: 16.05.2012 | 09:08

Τo μεγάλο μυστικό του Αμπετ Χασμάν, στο οποίο ουδέποτε αναφερόταν δημοσίως, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εκφώνησης του επικηδείου, ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.

Στα 57 του χρόνια, ο εκλιπών αντιδήμαρχος είχε αποφασίσει να βαπτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος, κάτι που έγινε. "Δεν το έλεγε πουθενά. Ομως μια μέρα με πλησίασε και με παρακάλεσε να τον βαπτίσω. Επέλεξε το όνομα Αλέξανδρος, όπως θα βαπτιζόταν λίγο αργότερα και ο γιος του.

Τον βάπτισα στο παρεκκλήσι της Επισκοπής" είπε ο Σεβασμιώτατος. Ανέφερε ένα ακόμη παράδειγμα για τον Ιορδανό στην καταγωγή Αμπετ Αλέξανδρο Χασμάν. Που δείχνει τη μεγαλοψυχία του. Δείτε το βίντεο...


Λίγο αργότερα η Πάτρα αποχαιρέτισε τον Αμπετ Χασμάν. Τον γιατρό, τον αντιδήμαρχο, τον άνθρωπο. Στην κηδεία του στο Α' Νεκροταφείο όλα θύμιζαν Μεγάλη Παρασκευή. Τόσος πολύς ήταν ο κόσμος. Πάνω από 4.000 άνθρωποι θέλησαν να του πουν το  τελευταίο αντίο. Την νεκρώσιμη ακολουθία ετέλεσε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ο οποίος αποκάλεσε τον Αμπετ Αλέξανδρο Χασμάν φίλο και αδελφό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηλεία:Η συγκλονιστική μαρτυρία της μάνας, για την απόπειρα απαγωγής του βρέφους της!

Χανιά: Ο διαρρήκτης έβαλε τη θηλιά στο λαιμό του!

Κρήτη: Στο ''σκαμνί'' ο δράκος που βασάνιζε και βίαζε τα θύματά του!

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο