Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αχαϊα: Γκάζωσε και χτύπησε τον διαρρήκτη με το μηχανάκι του!

Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό - ΦΩΤΟ από dete.gr
Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό - ΦΩΤΟ από dete.gr

Αλγερινός έκλεψε δύο κινητά, ένας κάτοικος της περιοχής τον είδε, τον κυνήγησε με το μηχανάκι του και… η συνέχεια φαίνεται στη φωτογραφία…

Ολα συνέβησαν στις 16.00 το απόγευμα στην οδό Μουρούζη, κοντά στην Πλατεία Νόρμαν της Πάτρας. Ο οδηγός του δικύκλου είδε τον διαρρήκτη να κλέβει δύο κινητά τηλέφωνα από ένα ΙΧ, τον πλησίασε, ανέπτυξε ταχύτητα και τον χτύπησε.

Στη συνέχεια έγινε… καπνός (φοβούμενος ότι θα συλληφθεί). Ο αλλοδαπός συνελήφθη από περαστικούς, γρήγορα έσπευσε στο σημείο η αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο για να παραλάβει τον τραυματία.

Τελικά δεν χρειάστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο, αφού του προσεφέρθησαν πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το dete.gr, οδηγήθηκε στο τμήμα! Οσο για τον οδηγό του δικύκλου; Δεν έχει βρεθεί ακόμη, όμως αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού έχουν δώσει τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής στην Αστυνομία.

Στο σημείο πάντως προκλήθηκε επεισόδιο μεταξύ των κατοίκων γιατί αρκετοί τα έβαλαν με τον οδηγό της μηχανής, που λίγο έλειψε να σκοτώσει τον Αλγερινό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε