Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Αχαϊα: Γνωστός έμπορος, έβαλε λουκέτο λόγω κρίσης και… έγινε παπάς!

ΦΩΤΟ από dete.gr

Τα χρέη τον έπνιγαν, το μαγαζί που είχε ανοίξει δεν πήγαινε καλά και αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη στροφή στη ζωή του!

Τα παράτησε όλα… και έγινε παπάς! Ο λόγος για γνωστό έμπορο που διατηρούσε κατάστημα στο κέντρο της πόλης! Το λειτουργούσε εδώ και χρόνια, όμως τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση πήγαινε από το κακό στο χειρότερο!

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε δεν μπορούσε να καταφέρει να ορθοποδήσει και αποφάσισε να βάλει τέλος στο επιχειρηματικό του εγχείρημα! Κατέβασε ρολά και άλλαξε… ρότα!

Ο συγκεκριμένος έμπορος είχε σχέση με την εκκλησία, θεωρείτο πιστός, και αποφάσισε να φορέσει… το ράσο! Μάλιστα αναζήτησε την λύση του προβλήματός του στην Αθήνα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, είχε «κολλητό» έναν πρωτοπρεσβύτερο. Μόλις έλαβε το θετικό μήνυμα, ανάρτησε στο κατάστημά του πινακίδες για το επικείμενο «ξεπούλημα» και προχώρησε στην υλοποίηση των στόχων του προκειμένου να ξεφύγει από τα επιχειρηματικά του δεινά!

Ανέβηκε στην Αθήνα, χειροτονήθηκε διάκονος και σύμφωνα με πληροφορίες προ ημερών… λειτούργησε και ως παπάς (οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώτη του λειτουργία έγινε ανήμερα των Θεοφανείων)!

Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, με το κλείσιμο του καταστήματός του άφησε πίσω του οικονομικές εκκρεμότητες με αποτέλεσμα αρκετοί να τον ψάχνουν… και να μην τον βρίσκουν! Δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για προμηθευτές ή για πρόσωπα με τα οποία είχε άλλου τύπου οικονομικές συναλλαγές, όμως κάποιοι από τους πιστωτές του έφθασαν στο σημείο να ρωτούν τον περιπτερά της γειτονιάς ή άλλους εμπόρους της περιοχής για το αν γνωρίζουν την τύχη του εμπόρου!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε