Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αχαϊα: Η αρπαχτή της Καθαράς Δευτέρας – Πόσο λέτε ότι χρέωσαν τα κουβέρ;

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Καταγγελίες για διπλούς καταλόγους σε γνωστή ψαροταβέρνα της Πάτρας – Δείτε στην απόδειξη πόσο πλήρωσαν οι πελάτες για τη λαγάνα, τα θαλασσινά και τις τηγανιτές πατάτες…

Σύμφωνα με καταγγελίες πελατών, το εστιατόριο χρέωσε μία λαγάνα 10,5 ευρώ, ενώ την κάθε μακαρονάδα με δύο μεγάλες γαρίδες… 11 ευρώ! Οσο για τις τηγανιτές πατάτες; Τρία ευρώ η μερίδα (των 150 γραμμαρίων) όταν το 1 κιλό πατάτες κοστίζει… 30 λεπτά!

Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου εστιατορίου χρέωσε μέχρι και τη λαγάνα με κέρδος που υπερέβαινε… το 400%! Σύμφωνα με καταγγελίες, έκοψε μία λαγάνα σε φέτες, την προσέφερε και στο τέλος την χρέωσε… ως κουβέρ για επτά άτομα αντί του ποσού των 10,5 ευρώ! Η λαγάνα στη λιανική κόστιζε την Καθαρά Δευτέρα 2,5 ευρώ, σίγουρα όμως ο ιδιοκτήτης ενός τέτοιου καταστήματος εστίασης είχε πετύχει πολύ καλύτερη τιμή!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι θαμώνες του συγκεκριμένου καταστήματος στην τοπική εφημερίδα ”Κόσμος” δεν ζήτησαν καν λαγάνα! Με το που κάθισαν όμως στο τραπέζι, ο σερβιτόρος τους την έφερε  κομμένη και φυσικά την χρέωσε!

Οι ίδιες καταγγελίες αναφέρουν πως δύο καταστήματα στην περιοχή των Βραχνεϊκων, αλλάζουν μέχρι και τιμοκαταλόγους την Καθαρά Δευτέρα αλλά και την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας για να κάνουν «αρπαχτή»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε