Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αχαϊα: Η φάρσα σε ομοφυλόφιλο έφερε διαζύγιο και ξύλο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού κατέληξε η… κρυφή ερωτική περιπέτεια της μιας βραδιάς ανάμεσα σε έναν οικοδόμο και σε έναν μεσήλικα ομοφυλόφιλο!

Πρόκειται για μία από τις πιο απίστευτες ιστορίες που ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες και κατέληξε με σκληρό καυγά έξω από το σπίτι του δεύτερου, στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας, όταν ο οικοδόμος τον επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά και του επιτέθηκε σαν… μαινόμενος ταύρος.

Σύμφωνα με το dete.gr, αυτό που ακούγεται έντονα είναι ότι οι δυο τους γνωρίζονταν αρκετό καιρό και όλα ξεκίνησαν όταν ο 43χρονος οικοδόμος δεχόταν αφόρητες πιέσεις σεξουαλικού περιεχομένου από τον 52χρονο ομοφυλόφιλο.

Αποφάσισε λοιπόν να του στήσει μια φάρσα κι έτσι πριν από δύο εβδομάδες του πρότεινε να τον πάει μια βραδινή βόλτα με το αυτοκίνητό του. Στο μεταξύ είχε ειδοποιήσει δύο φίλους του έχοντας συνεννοηθεί μαζί τους, ότι όταν θα έφθανε στην περιοχή, να έμπαιναν στο αυτοκίνητό του και να άρχιζαν το… πείραγμα στον 52χρονο.

Το θέμα, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί. Ο ομοφυλόφιλος θέλησε να εκδικηθεί τον οικοδόμο και δεν δίστασε την επόμενη μέρα να επισκεφθεί τη… σύζυγό του και να της αποκαλύψει την αλήθεια! Αποτέλεσμα όμως αυτού ήταν η γυναίκα του 43χρονου να… πέσει από τα σύννεφα και να απειλήσει ότι θα διαλύσει τον γάμο τους.

Αυτό ήταν που έκανε τον οικοδόμο έξω φρενών και τον… οδήγησε έξω από την πόρτα του σπιτιού του ομοφυλόφιλου. Παρ’ όλο το μπλέξιμο, πάντως, η υπόθεση δεν αναμένεται να τελειώσει εδώ, καθώς ο 52χρονος σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε