Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αχαϊα: Ιερέας με χρέη χιλιάδων ευρώ - Τα απέκτησε όταν ήταν έμπορος!

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.03.2012 | 11:41
Πρώτη δημοσίευση: 26.03.2012 | 09:32

Ο λόγος για τον έμπορο που προ μηνών έκλεισε το κατάστημά του και με τη βοήθεια συγγενικού του προσώπου (αρχιμανδρίτη στην Αττική) φόρεσε το ράσο για να γλιτώσει από τον οικονομικό γολγοθά που ανέβαινε! 

Μόνο που η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή. Γιατί μπορεί ο έμπορος - παπάς να κατέβασε ρολά, όμως άφησε πολλά χρέη και αρκετοί... τον ψάχνουν!

«Από μένα είχε πάρει δύο εργαλεία» δήλωσε στο dete.gr, ιδιοκτήτης καταστήματος που έχει την έδρα του ακριβώς απέναντι από τον πρώην κατάστημα του... παπά! «Μου είπε θα μου φέρει τα λεφτά, τον πίστεψα, γείτονας ήταν. Έκανε όμως την κορόϊδα και κάποια στιγμή... έκλεισε το μαγαζί και εξαφανίστηκε» καταλήγει.

«Συνεχώς έβαζε ταμπέλες στο μαγαζί πως κάνει ανακαίνιση. Πριν από αυτό τοποθετούσε πινακίδες με προσφορές. Τελικά μία Κυριακή τα έβγαλε όλα και την κοπάνησε» είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στον οποίον οφείλει αρκετά μισθώματα.

Όπως αποκάλυψε ο Πατρινός ιδιοκτήτης του ακινήτου, γνωρίζει καλά πως ο συγκεκριμένος πρώην έμπορος είχε συγγενή του έναν αρχιμανδρίτη στην Αττική. Φαίνεται πως τον έπεισε ότι... δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και εκείνος... του έβαλε ράσο! «Που να ήξερε όμως πόσα χρωστάει στην Πάτρα» δηλώνει ο ιδιοκτήτης.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην έμπορος έχει αφήσει χρέη και σε προμηθευτές του. Στο παλιό του μαγαζί πάντως έχουν φθάσει και ορισμένα εξώδικα. Το περιβάλλον του ισχυρίζεται πως θα προσπαθήσει να ξεπληρώσει τους πιστωτές ή προμηθευτές του, εκτιμάται όμως ότι θα αργήσει να πετύχει τον στόχο του...
   Διαδώστε αυτό το άρθρο