Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αχαϊα: Και που να σφίξουν οι ζέστες…- Ο ένας αυνανιζόταν και ο άλλος μοίραζε σημειώματα!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Ο ένας αυνανιζόταν στη μέση του δρόμου και συνελήφθη – Ο δεύτερος που παραμένει ασύλληπτος πραγματοποιεί τις…  επισκέψεις του στους δρόμους της Πάτρας με το πολυτελές τζιπ που διαθέτει…

Σοκ προκάλεσε στους διερχόμενους πεζούς στις 23.00 το βράδυ της Δευτέρας (22-04-2013) η εικόνα ενός άντρα, που είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα και αυνανιζόταν στην μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, το περιστατικό συνέβη στην οδό Κωνσταντινουπόλεως της Αχαϊκής πρωτεύουσας με το τηλεφωνικό κέντρου της αμέσου δράσης να δέχεται πολλά τηλεφωνήματα . Ο άντρας μετά από λίγο συνελήφθη από άντρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι έσπευσαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με το dete.gr, πολλές καταγγελίες γίνονται και για 35άρη άνδρα ο οποίος κυκλοφορεί με ένα μαύρο τζιπ και μοιράζει… «σημειωματάκια» σε νεαρές κοπέλες! Τις πλησιάζει και χωρίς να λέει την παραμικρή κουβέντα… αφήνει το σημείωμα και «γκαζώνει»!

Στο σημείωμα γράφει όνομα και τηλέφωνο, με την ελπίδα ότι η νεαρή στην οποία απευθύνεται… θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση. Μόνο που σε ορισμένες περιπτώσεις γίνεται και ενοχλητικός, ειδικά όταν από σύμπτωση… παραδίδει το ίδιο σημείωμα για δεύτερη φορά στην ίδια κοπέλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: ”Ο ένας με κρατούσε και ο άλλος με βίαζε” – Μαρτυρική νύχτα για 16χρονο!

Βοιωτία: Τον λήστεψαν και τον σκότωσαν – Τον βρήκε νεκρό η αδερφή του!

Λευκάδα: Ζήτησε παγωτό και… πλήρωσε την καταγωγή του – Σάλος για την επίθεση σε 10χρονο παιδί!

Εύβοια: Ο κοστουμαρισμένος Αλβανός έκρυβε ένα ”ένοχο” μυστικό 13 ετών…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε