Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αχαϊα: Καθηγήτρια σε μαθητή -”Να το βάλεις στον κ…. σου”!

ΦΩΤΟ από το Dete.gr

To θέμα έχει φτάσει στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης…

Το περιστατικό συνέβη σε ΕΠΑΛ της Πάτρας, όταν μαθητής ήρθε σε αντιπαράθεση με καθηγήτρια η οποία αγανακτισμένη από την συμπεριφορά του αλλά και τον σάλο που δημιουργήθηκε στην τάξη, εκστόμισε υβριστική φράση εναντίον του!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μαθητής μπήκε στην τάξη… με ένα τσιγάρο στο αυτί. Η καθηγήτρια τον είδε, του έκανε αμέσως την παρατήρηση και εκείνος υπάκουσε χωρίς να φέρει καμία αντίρρηση! Όμως, κάποιος άλλος μαθητής από την αίθουσα πετάχτηκε και ρώτησε… «και που να το βάλει»;

Στην τάξη επικρατούσε ήδη σάλος, η καθηγήτρια δεν κατάλαβε ποιος ρώτησε, πίστεψε ότι το έκανε ο μαθητής με το τσιγάρο, σηκώθηκε από την καρέκλα της, τον πλησίασε και του είπε: «Βάλτο στον κώλο σου»!

Αυτό ήταν! Ο μαθητής εκνευρίστηκε και απαίτησε… σεβασμό από την καθηγήτριά του! Σύμφωνα με το dete.gr, η ίδια ζήτησε αμέσως συγγνώμη, το θέμα έφθασε μέχρι την διευθύντρια, ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς του μαθητή!

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας ”Κόσμος” και από εκείνους ζητήθηκε συγγνώμη, όμως το ζήτημα έχει ήδη φθάσει στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Όπως λέγεται στους κύκλους των καθηγητών, αναμφισβήτητα η καθηγήτρια ήταν υπερβολική και δεν συγκράτησε τα νεύρα της, όμως… γύρευε τι έχει περάσει με τέτοιους μαθητές στην τάξη!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε