Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αχαϊα: Κατολίσθηση στην εθνική οδό – Οι άνεμοι ξεκόλλησαν ακόμη και μπαλκόνια!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Σοβαρά προβλήματα έχει δημιουργήσει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει από νωρίς το πρωϊ, την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και την υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα…

Σοβαρά προβλήματα παρουσιάζονται σε διάφορες περιοχές της Αχαΐας, λόγω της έντονης και συνεχούς βροχόπτωσης. Όπως έγινε γνωστό, σημειώθηκε κατολίσθηση στο 161ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών, στο ύψος της Πούντας, στην Αιγιάλεια. Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στην παλαιά εθνική οδό. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Τροχαίας για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Επίσης, στην Αιγιάλεια η Πυροσβεστική έχει δεχθεί αρκετές κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων από σπίτια σε παραλιακές περιοχές. Ακόμη, στην περιοχή Καστελόκαμπος της Πάτρας υποχώρησε τοιχίο δίπλα από τον ποταμό Χάραδρο, αλλά δεν κινδυνεύουν σπίτια.

Νωρίτερα ζημιές καταγράφηκαν σε αυτοκίνητα σε τρείς τουλάχιστον περιπτώσεις λόγω πτώσης αντικειμένων. Στην περιοχή Αγ.Γεωργίου Λάγγουρα από πτώση μεγάλου κλαριού δέντρου έπαθε ζημιές αυτοκίνητο, ενώ φθορές σε αυτοκίνητο και ενα δίκυκλο προκλήθηκαν από πτώση τμήματος μπαλκονιού, στο ύψους της τράπεζας MARFIN.

Εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή της γέφυρας, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι δόθηκε η εντολή να σταματήσει η κυκλοφορία για δίκυκλα και οχήματα βαρέως τύπου και κενού φορτίου. Λίγα λεπτά πριν τις 14.00 το μεσημέρι όμως, ξεκίνησε και πάλι κανονικά η κυκλοφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Τρίπολη: Πλημμύρισε το νοσοκομείο, σπίτια και καταστήματα – Σοβαρά προβλήματα στην εθνική οδό!


Ηλεία: Οργή, φόβο και καταστροφές αφήνει η βιβλική καταστροφή-Δείτε βίντεο!

Αχαϊα: Οι θυελλώδεις άνεμοι ”ξεκόλλησαν” ακόμη και μπαλκόνια!

Χανιά: Η κακοκαιρία ξερίζωσε δέντρα και έκοψε καλώδια της ΔΕΗ!


Πτολεμαϊδα: Κλειστά αύριο τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί!


Στερεά Ελλάδα: Μετά την χιονοστιβάδα, ήρθε και νέα χιονόπτωση – Δείτε το βίντεο!


Ξάνθη: Εικόνες βιβλικής καταστροφής απ’τις πλημμύρες!

Νέα επιδείνωση του καιρού – Που θα σκάσουν οι μετεωρολογικές “βόμβες”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε