Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αχαΐα: Νέες "αγανακτισμένες" αφίσες με στόχο βουλευτές

Αχαΐα: Νέες `αγανακτισμένες` αφίσες με στόχο βουλευτές
φωτό από dete.gr
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.07.2011 | 16:58
Πρώτη δημοσίευση: 09.07.2011 | 16:51

Aφίσες βουλευτών της Αχαΐας με τη λέξη "καταζητείται" και το βεβαρημένο χαρακτηρισμό "δoσίλογος" κυκλοφόρησαν στους δρόμους του Νομού.

Οι βουλευτές Αχαίας -πλην του βουλευτή του ΚΚΕ και της Δημοκρατικής Αριστεράς- έγιναν με αυτόν τον τρόπο στόχος της οργής των Αγανακτισμένων πολιτών.

Οι τέσσερις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Κώστας Σπηλιόπουλος, Θανάσης Παπαδόπουλος, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος και Μαρία Κυριακοπούλου) όσο και οι βουλευτές της ΝΔ (Νίκος Νικολόπουλος - Μιχάλης Μπεκίρης) και του ΛΑΟΣ (Αλέκος Χρυσανθακόπουλος) "κατηγορούνται" σύμφωνα με το dete.gr γιατί οι μεν τέσσερις πρώτοι ψήφισαν το "μεσοπρόθεσμο" και οι άλλοι τον εφαρμοστικό νόμο.

φωτό από dete.gr
φωτό από dete.grΟι βουλευτές αντέδρασαν καταδικάζοντας την ενέργεια, ενώ ο Νίκος Νικολόπουλος πήγε επί τόπου την ώρα που το... συνεργείο αφισοκολλούσε. Διαπίστωσε πως... δεν ήταν αναγνωρίσιμος, αφού προφανώς τα μέλη του συνεργείου δεν ήταν από την περιοχή.

Πάντως και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης καταδίκασε την ενέργεια θεωρώντας πως αγγίζει τα όρια του φασισμού.

Διαβάστε επίσης :Αγανακτισμένοι "έδιωξαν" τη Γκερέκου από το Φεστιβάλ Τεχνών   Διαδώστε αυτό το άρθρο