Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αχαϊα: Ο επιδειξίας βρήκε… τη δασκάλα του!

Αχαϊα: Ο επιδειξίας βρήκε… τη δασκάλα του!

Εκείνος περίμενε σε ένα δρόμο της Πάτρας – Εκείνη επέστρεφε στο σπίτι, μετά από ψώνια σε σούπερ μάρκετ…

Φόβος και τρόμος ένας 60χρονος επιδειξίας στην περιοχή του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας». Όμως πριν από λίγες ημέρες φαίνεται να… βρήκε τον δάσκαλό του στο πρόσωπο μιας νεαρής κοπέλας, μόλις 17 ετών! Η οποία μπορεί να  τρομοκρατήθηκε όταν εκείνος εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της γυμνός, ωστόσο μετά το αρχικό σοκ τον πήρε στο κυνήγι.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της προηγούμενης Τρίτης (27-03-2012) και ενώ η νεαρή γύριζε στο σπίτι της από το σούπερ μάρκετ. Έστριψε από την οδό Ακρωτηρίου προς την περιοχή των Προσφυγικών και όταν βρέθηκε στους δρόμους κάτω ακριβώς από το σχολικό συγκρότημα είδε στη γωνία τον ηλικιωμένο άνδρα.

Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, ήταν μισογυρισμένος προς τον τοίχο και φυσικά η ίδια δεν μπορούσε να τον υποπτευτεί για οτιδήποτε. Όταν όμως τον πλησίασε αρκετά ο ηλικιωμένος γύρισε προς το μέρος της επιδεικνύοντάς της το… μόριό του! Και μάλιστα της μίλησε λέγοντάς της «Κοίτα με…»!

Η 17χρονη τρόμαξε κι έβγαλε μια φωνή αλλά αντί να φύγει τρέχοντας όπως θα συνέβαινε σε κάθε άλλη περίπτωση, τον χτύπησε με δύναμη με την τσάντα που κρατούσε από το σούπερ μάρκετ. Ο 60χρονος έφυγε όσο μπορούσε πιο γρήγορα αλλά επειδή δεν τον βοηθούσαν οι δυνάμεις του και η νεαρή είχε μεγαλύτερη ταχύτητα, τον… συνόδευσε για αρκετά μέτρα συνεχίζοντας τα χτυπήματα με την τσάντα εναντίον του.

Κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στα μπαλκόνια ακούγοντας τις φωνές της ανήλικης, ωστόσο ο σάτυρος είχε ήδη προλάβει να στρίψει στο στενό ενώ η ίδια εγκατέλειψε το… κυνήγι.

Η μαρτυρία της νεαρής δεν είναι η μοναδική. Σύμφωνα με το dete.gr, ο ηλικιωμένος σάτυρος έχει αναστατώσει αρκετές φορές με τις επιθέσεις του σε διερχόμενες γυναίκες. Από αναφορές γυναικών, που είτε οι ίδιες, είτε φίλες τους υπήρξαν θύματά του, προκύπτει πως ο συγκεκριμένος έχει γενικότερα… έντονη δράση στη γύρω περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχαϊα: Τι φαντάζεστε ότι είπε αστυνομικός σε καταγγελία για επιδειξία;

Τρίκαλα: Κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του, μπροστά στις πωλήτριες!


Πάτρα: Πήραν στο κυνήγι τον επιδειξία!


Ηράκλειο: Και επιδειξίας και… νταής!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε