Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αχαϊα: Ο επιχειρηματίας ήθελε ”στοματικό” για να βρει δουλειά στο παιδί της!

Αχαϊα: Ο επιχειρηματίας ήθελε ”στοματικό” για να βρει δουλειά στο παιδί της!

Η γυναίκα έπλεε σε πελάγη ευτυχίας από την πρόταση του επιχειρηματία – Όταν όμως συναντήθηκαν στο σπίτι της, για να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης της έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο…

Δεν πίστευε στα όσα έβλεπε και άκουγε μία μητέρα δύο παιδιών, που λίγο έλειψε να πέσει θύμα των σεξουαλικών ορέξεων πάμπλουτου επιχειρηματία της πόλης! Η συγκεκριμένη γυναίκα, με έντονη κοινωνική ζωή στην πόλη, βρέθηκε στο δρόμο του επιχειρηματία και εν μέσω συζήτησης την ενημέρωσε πως θα μπορούσε να την βοηθήσει για την επαγγελματική αποκατάσταση του παιδιού της!

Ο άνθρωπος που είχε μπροστά της είναι γνωστός στην οικογένειά της, έκανε αρκετή παρέα μαζί τους και φυσικά η γυναίκα… ούτε που φανταζόταν τι είχε στο μυαλό του! Φυσικά γνωρίζοντας το πόσο ισχυρός είναι, αποδέχτηκε την πρότασή του να βοηθήσει και θεώρησε φυσικό να απαντήσει θετικά στην επίσης πρότασή του… «να περάσει από το σπίτι της οικογένειας κάποια μέρα, ώστε να συζητήσουν το πώς θα αποκατασταθεί επαγγελματικά το παιδί της»!

Οντως μετά από νεώτερη τηλεφωνική επικοινωνία, ο επιχειρηματίας πήγε στο σπίτι της. Η όμορφη κυρία του άνοιξε την πόρτα, τον κέρασε καφέ, κάθισε απέναντί του και άρχισαν να συζητούν! Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ”Κόσμος” της Πάτρας, δεν πέρασαν λίγα λεπτά και αφού την είχε διαβεβαιώσει πως το παιδί της… είχε εξασφαλισμένη εργασία, σηκώθηκε και κάθισε δίπλα της!

Η γυναίκα έκανε λίγο πιο πέρα και τότε ο επιχειρηματίας πέρασε… στην υλοποίηση του σχεδίου του. Της κράτησε το κεφάλι και της ζήτησε σαν αντάλλαγμα για την εύρεση εργασίας να του κάνει στοματικό σεξ. «Ποια νομίζεις ότι είμαι που θα στο κάνω αυτό για να μου βάλεις το παιδί για δουλειά» του είπε! «Φθάσαμε στο σημείο να νομίζουν κάποιοι πως στην εποχή της κρίσης αντί να φυλάμε κατουρημένες ποδιές θα φυλάμε τα γεννητικά τους όργανα» δήλωσε με οργή στην εφημερίδα «Κόσμος», η γυναίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Μυτιλήνη: Ανείπωτη τραγωδία με μετανάστες – Έξι νεκροί σε παραλίες!


Βόλος: Τους έβλεπε δεμένος στο κρεβάτι να οργιάζουν στο σπίτι του!

Σύρος: Η λησταρχίνα την πάτησε εν πλω, την ώρα που πίστευε ότι είχε γλιτώσει!

Πρέβεζα: Εξαφάνιση παιδιού με πατίνι – Λαχτάρα για τους γονείς σε καφετέρια!

Μαγνησία: Τρομακτική βόλτα ανηλίκων – Έπεσαν πάνω σε δραπέτες!

Κρήτη: Νύφη… ετών 95 – Η γριούλα που ξεσήκωσε το Γερακάρι αποκαλύπτεται…

Θεσσαλονίκη: Μια λαγάνα… ουράνιο τόξο – Δείτε φωτό και βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε