Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αχαϊα: ”Παπαράτσι” στο σπίτι του Νικολόπουλου – Έξαλλος ο βουλευτής!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Φωτογράφιζαν το σπίτι που μένει αλλά και τις γκαρσονιέρες της γυναίκας του…

”Ειδικά οι λιβελογράφοι πρέπει να γνωρίζουν πως αντέχω άπειρη πολιτική κριτική, αλλά έχω και ένα όριο όταν θίγεται η τιμή και η υπόληψή μου και η πολιτική κριτική μετατρέπεται σε απλή λάσπη. Ας μην δοκιμάζουν τις αντοχές μου»! Η δήλωση αυτή του Νίκου Νικολόπουλου έγινε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο ξενοδοχείο Patra Palace και όπως φαίνεται δεν είναι τυχαία…

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε από την ημέρα της παραίτησής του έχει δεχθεί «καταιγισμό» συκοφαντικών δημοσιευμάτων αλλά και δημοσιογραφικές «απειλές»! Σύμφωνα με όσα άφησε να εννοηθούν στη διάρκεια της ομιλίας του, φωτογράφοι κάποιων κυριακάτικων εφημερίδων εμφανίστηκαν την περασμένη Τρίτη (10-07-2012) στο σπίτι του στην περιοχή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και φωτογράφιζαν το κτίριο στο οποίο διαμένει αλλά και τις 10 γκαρσονιέρες που δηλώνονται και από τη σύζυγό του, τις οποίες – σύμφωνα με το dete.gr – έχει χτίσει ο πεθερός του Ανδρέας Μανωλόπουλος, Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας.

Ο ίδιος απάντησε από το βήμα του Patra Palace, πως περιμένει… τα πάντα και πως είναι έτοιμος για όλα! Υπενθύμισε δε πως θα ανεχθεί κάθε πολιτική επίθεση, όχι όμως «βολές» στην οικογένειά του. Εκεί θα απαντήσει με μηνύσεις. «Εχω καταδικάσει μία τοπική και μία αθηναϊκή εφημερίδα. Δεν πήρα λεφτά αλλά τις καταδίκασα» δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Στο NewsIt όλο το παρασκήνιο της παραίτησης Νικολόπουλου – Η πολυσέλιδη επιστολή του – Ο ίδιος απαντά: “Απέδειξα ότι είμαι εδώ στα δύσκολα”

Ν.Νικολόπουλος: Παραιτούμαι γιατί η κυβέρνηση δεν επαναδιαπραγματεύεται το Μνημόνιο – Κεδίκογλου: “Δεν είναι όλοι για τα δύσκολα…”

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε