Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αχαϊα: Πέθανε μετά τη βάπτιση της εγγονής της – Συγκίνηση για τον θάνατο της συζύγου γνωστού επιχειρηματία!

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Η άτυχη γυναίκα βίωσε την τελευταία χαρά της ζωής της σε εκκλησία της Πάτρας – Διαβάστε την τελευταία της ανάρτηση στο facebook

“Εφυγε” από την ζωή μετά απο μάχη με την επάρατη νόσο, η Ντέπη Μαντά, σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία Νίκου Μαντά. Η γυναίκα ήταν επί σειρά ετών η ψυχή του βιβλιοπωλείου “Discover”, στην οδό Πατρέως.

Η Ντέπη Μαντά ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και είχε ενεργή ενασχόληση με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Η εκλιπούσα είχε σπουδές στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ όπου είχε αποφοιτήσει το 1970 από το Πανεπιστήμιο του Dallas παίρνοντας BA Art History, Interior Architectural Design.

Η Ντέπη Μαντά, στάθηκε γενναία απέναντι στη σκληρή δοκιμασία της υγείας της καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα τα οποία είχαν επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με το thebest.gr, το περασμένο Σάββατο, είχε βιώσει την τελευταία χαρά της ζωής της, παρευρισκόμενη στη βάπτιση της εγγονής της, Δέσποινας, στην οποία δόθηκε το όνομά της.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο facebook στις 10 Ιουνίου έγραφε: ”Όταν η ζωή σε κλέβει πρέπει ν΄αρχίσεις να τη δανείζεις”. Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη στις 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στο Τρεχλό Καλαβρύτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Χανιά: Πρωτοφανής τραγωδία με γυναίκα – Πέθανε από αντίδωρα που της έκατσαν στο λαιμό και την έπνιξαν!

Έβρος: Η ξεκλείδωτη πόρτα και το… λάθος του δημοσιογράφου έφεραν σεξουαλικές αποκαλύψεις – Έπιασαν το παράνομο ζευγάρι στα πράσα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε