Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αχαϊα: Θρίλερ με την εξαφάνιση της κόρης πασίγνωστου εμπόρου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η 41χρονη είναι κόρη γνωστού εμπόρου της Πάτρας, ο οποίος είχε βρεθεί προ ετών νεκρός σε χωράφι, μετά από πολυήμερη αναζήτηση.

Τα ίχνη μιας 41χρονης Πατρινής αναζητά η αστυνομία, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης (23-10-2012) σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, οι οικείοι της κατήγγειλαν την εξαφάνισή της.

Η 41χρονη είναι κόρη γνωστού εμπόρου της Πάτρας, ο οποίος είχε βρεθεί προ ετών νεκρός σε χωράφι, μετά από πολυήμερη αναζήτηση. Ειδικότερα, ο πατέρας της 41χρονης, ιδιοκτήτης καταστημάτων υποδημάτων στο κέντρο της Πάτρας, είχε επίσης εξαφανιστεί πριν από πέντε χρόνια, γεγονός που είχε προκαλέσει επί μεγάλο διάστημα εκτεταμένες συζητήσεις στην πατραϊκή κοινωνία.

Σχετικά με την τύχη του είχαν αναπτυχθεί ποικίλα σενάρια, ενώ είχαν προκύψει και ενδοοικογενειακές διενέξεις, με έντονη και δημόσια αντιπαράθεση των παιδιών του ηλικιωμένου εμπόρου.

Τότε το θρίλερ της εξαφάνισης είχε λήξει με δραματικό τρόπο, καθώς το πτώμα του υποδηματοποιού είχε βρεθεί, σε κατάσταση αποσύνθεσης, σε χωράφι, στις αρχές Ιανουαρίου του 2008.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε