Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αχαϊα: Την προσέλαβε και της ”έφαγε” τον ερωτικό της σύντροφο!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Ο λόγος για δύο δικηγορίνες που κάθε φορά που συναντιούνται εξοργίζονται η μία με την άλλη και αγνοούν ακόμα και το γεγονός ότι βρίσκονται μέσα στο δικαστικό μέγαρο…

Όπως συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα, (ημέρα απεργίας των δικηγόρων), όταν αναπτύχθηκε μεταξύ τους έντονη λογομαχία η οποία λίγο έλειψε να καταλήξει ακόμα και σε μαλλιοτράβηγμα!

Αιτία γι’ αυτήν την απίστευτη κόντρα είναι ο έρωτάς τους για τον ίδιο άνδρα και συγκεκριμένα έναν συνάδελφό τους. Οι δυο τους συναντήθηκαν στις σκάλες των δικαστηρίων από την πλευρά της οδού Κανάρη και οι σπόντες άρχισαν να… πέφτουν «βροχή». 

Η πρώτη δικηγόρος είναι λίγο μεγαλύτερη σε ηλικία, (όχι πάνω από σαράντα ετών), ενώ η δεύτερη δεν έχει παρά ελάχιστα χρόνια στο επάγγελμα. Η μεγαλύτερη συνάδελφος, λοιπόν, εργαζόταν στο γραφείο του δικηγόρου για αρκετά χρόνια. Εκείνος είναι παντρεμένος αλλά η συνεχής επαφή μαζί του και ο θαυμασμός της για τον ίδιο την παρέσυραν στο να δημιουργήσει κρυφή ερωτική σχέση μαζί του.

Σύμφωνα με το dete.gr, προ δύο ετών, άρχισαν τα προβλήματα και η συγκεκριμένη δικηγόρος αποφάσισε να προχωρήσει μόνη της επαγγελματικά ανοίγοντας δικό της δικηγορικό γραφείο. Παρ’ όλα αυτά, η επαφή μεταξύ τους, αν και λιγότερο συχνή και με περισσότερα προβλήματα, δεν σταμάτησε να υπάρχει.

Αλλά τα πάντα άλλαξαν όταν ο δικηγόρος αποφάσισε να προσλάβει μία ασκούμενη, καλλίγραμμη και άκρως εντυπωσιακή. Έτσι οι ζήλειες από την πρώτη δεν άργησαν να φανούν και τελικά οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν καθώς ο δικηγόρος προχώρησε σε νέα ερωτική περιπέτεια με τη νεότερη συνάδελφό του. Με αποτέλεσμα να ξεκινήσει πραγματικός «πόλεμος» μεταξύ των δύο γυναικών, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε