Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Αχαϊα: Το μαρτύριο της νεαρής στα χέρια του πρώην αγαπημένου της!

Η γυναίκα έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για τον τρόμο που ζει, τους τελευταίους μήνες…

Σε πραγματικό εφιάλτη έχει εξελιχθεί η ζωή μιας νεαρής αλλοδαπής που ζει στην Πάτρα και το τελευταίο διάστημα δέχεται επιθέσεις ξυλοδαρμού – κι όχι μόνο – από τον πρώην της. Απευθύνθηκε στην τοπική εφημερίδα «Κόσμος» ψάχνοντας για σανίδα σωτηρίας μιας και το γεγονός ότι δεν διαθέτει την άδεια παραμονής την εμποδίζει από το να αποταθεί στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό της.

Η τελευταία φορά που δέχθηκε επίθεση ήταν πριν από δέκα ημέρες και μάλιστα το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα. Τι ακριβώς συμβαίνει; Πρόκειται για μία 28χρονη Ρουμάνα. Πριν χρόνια και ενώ ακόμα βρισκόταν στη χώρα της, είχε αναπτύξει σχέση με έναν συνομήλικό της. Ωστόσο οι γονείς της δεν ενέκριναν τον δεσμό και την πίεζαν να χωρίσει. Εκείνη αρνιόταν και μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης πήρε την απόφαση να φύγει μαζί του.

Οι δύο νέοι κλέφτηκαν και στην προσπάθειά τους να μην εντοπιστούν και να μπορέσουν να κάνουν νέα αρχή από κοινού, αποφάσισαν να φύγουν για την Ελλάδα. Πέρασαν στη χώρα μας και εδώ άρχισε η σκληρή προσπάθεια επιβίωσης. Ο άνδρας έκανε μεροκάματα σε οικοδομές ενώ η νεαρή αναλάμβανε οικιακές δουλειές για να κερδίζει λίγα χρήματα.

Τα προβλήματα δεν ξεπεράστηκαν και γρήγορα προκάλεσαν ρήξη στη σχέση των δύο νέων με αποτέλεσμα ύστερα από περίπου δύο χρόνια συμβίωσης στη χώρα μας να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Αλλά από τότε που η ίδια δημιούργησε άλλη σχέση, ο πρώην της, της έδειξε το πιο σκληρό του πρόσωπο.

Στην αρχή εμφανιζόταν μπροστά της προσπαθώντας απλώς να την πείσει να γυρίσει κοντά του και πολύ γρήγορα τα λόγια έδωσαν τη θέση τους στις επιθέσεις ξυλοδαρμού εναντίον της. Τα πράγματα χειροτέρεψαν το τελευταίο δίμηνο οπότε ο πρώην έχει γίνει η σκιά της αλλοδαπής και μέσα σε αυτό το διάστημα οι επιθέσεις του εναντίον της ξεπερνούν τις δέκα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε