Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Αχαϊα: Το τελευταίο αντίο στο νεαρό πολιτικό μηχανικό που αυτοκτόνησε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Παραμένει συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία – Για την τραγική είδηση, ειδοποιήθηκαν τα αδέρφια του που σπουδάζουν στο εξωτερικό…

Ψυχολογικά είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, τα αίτια που ώθησαν τον 31χρονο πολιτικό μηχανικό, γόνο γνωστής οικογενείας, να βάλει τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην περιοχή του Ρίου, τo βράδυ της περασμένης Δευτέρας (29-10-2012)

Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί εμβρόντητο τη νέα αυτή τραγωδία, μία μόλις εβδομάδα από τον θάνατο με τον ίδιο τρόπο – απαγχονισμό – της 15χρονης μαθήτριας στην περιοχή της Αγυιάς.

Συγκλονισμένοι είναι και οι γονείς του, ιδίως ο πατέρας του, γνωστός μηχανικός, υπάλληλος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, που ήταν ο πρώτος που βρήκε το παιδί του κρεμασμένο από ένα δοκάρι στο υπόγειο. Ο αδελφός και η αδελφή του, που σπουδάζουν στο εξωτερικό, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η κηδεία του νεαρού θα γίνει στις 11.00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ρίου, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε