Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Αχαϊα: Τρόμος για νεαρό οδηγό σε πάρκινγκ – Τον χτύπησαν με όπλο στο κεφάλι!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

O εφιάλτης του 30χρονου στο πάρκινγκ ξεκίνησε όταν μπήκε στο αυτοκίνητο και έκλεισε την πόρτα του οδηγού…

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Τρίτης (11-12-2012), σε πάρκινγκ της Αγίου Μελετίου απέναντι από τη ΔΕΥΑ. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, τρεις δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, επιτέθηκαν ξαφνικά σε 30χρονο  που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ, με σκοπό να τον ληστέψουν.

Ο νεαρός βρισκόταν ήδη μέσα στο αυτοκίνητό του όταν οι επίδοξοι ληστές τον τράβηξαν έξω, με σκοπό να του αρπάξουν την τσάντα. Ο 30χρονος, που εργάζεται στο Αίγιο, αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές, οπότε οι δράστες τον χτύπησαν στο κεφάλι με το όπλο που κρατούσαν και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς τελικά να αποσπάσουν τίποτα από το θύμα, αναφέρει το filodimos.gr

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου, που αναζητούν τους δράστες, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οι φωνές του νεαρού ακούστηκαν σε όλο το τετράγωνο, ξεσηκώνοντας όλη τη γειτονιά.

Είναι πολύ πιθανόν οι τρεις δράστες να γνώριζαν το θύμα και να τον είχαν παρακολουθήσει, γνωρίζοντας πως ίσως η τσάντα του περιείχε τιμαλφή ή χρήματα. Πάντως, όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, το όπλο πιθανότατα ήταν ψεύτικο, ενώ και ο 30χρονος δεν τραυματίστηκε. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν αμβλύνει το φόβο που νιώθει κανείς ακούγοντας το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο: ”Χάσαμε το παιδί μας, μετά από εγχείρηση αμυγδαλών” – Οι γονείς ζητούν δικαίωση!

Εύβοια:Γνωρίστε το νησί που κάνει Άραβες και Ρώσους να ”σφάζονται” -Φωτό και βίντεο!

Κρήτη:Δύσκολοι καιροί για πρωταθλήτριες – Σφαιροβόλος έπιασε δουλειά σε βουλκανιζατέρ!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε