Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αχαϊα:Από εκβιαστής… εκβιαζόμενος-Εναντίον του, η ερωμένη και η γυναίκα του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο λόγος για έναν γιατρό, που όπως φαίνεται πέρασε ”μαύρα Χριστούγεννα”…

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης, ένας γιατρός που εργάζεται σε νοσοκομείο της Αχαΐας. Παρά τον φαινομενικά επιτυχημένο γάμο του, την εικόνα του σωστού οικογενειάρχη και του αγαπητού πατέρα δύο παιδιών, που βγάζει προς τα έξω, αναζητούσε και αλλού την ερωτική ικανοποίηση. Την βρήκε στην αγκαλιά μιας νεαρής φοιτήτριας του τεχνολογικού ιδρύματος της Πάτρας.

Σύμφωνα με το dete.gr, συναντιόντουσαν σε γκαρσονιέρα της περιοχής Ταραμπούρα την οποία είχε νοικιάσει και πλήρωνε ο ίδιος προκειμένου να διαμένει η νεαρή και να μπορούν να συνευρίσκονται. Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που η φοιτήτρια διαπίστωσε, παραμονές των Χριστουγέννων, πως είχε μείνει έγκυος. Μόλις του το ανακοίνωσε, ο γιατρός έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.

Αρχικά προκάλεσε επεισόδιο αρνούμενος να παραδεχτεί πως το παιδί θα μπορούσε να ήταν δικό του. Στη συνέχεια ηρέμησε και της ζήτησε να κάνει έκτρωση. Όσο εκείνη εμφανιζόταν αναποφάσιστη, ο γιατρός την εκβίαζε πως με τη δύναμη και τις γνωριμίες που έχει, θα κατέστρεφε τη ζωή της. Έτσι η τρομοκρατημένη νεαρή δέχθηκε να προχωρήσει στη διαδικασία της έκτρωσης…

Κάπου εκεί ο γιατρός από εκβιαστής… έγινε θύμα εκβιασμού! Αυτό γιατί η νεαρή φοιτήτρια, ορκίστηκε να τον εκδικηθεί για την περιπέτεια που έζησε και άρχισε να τον απειλεί πως θα μιλήσει στη γυναίκα του. Για μέρες ο γιατρός, ζούσε τρομοκρατημένος, αλλά το χειρότερο για εκείνον, ήταν πως η ερωμένη του, δεν έμεινε στα λόγια.

Βρήκε το τηλέφωνο της συζύγου και άρχισε να στέλνει μηνύματα και φωτογραφίες που αποδείκνυαν την συνύπαρξη της με τον σύζυγο! Η υπόθεση αναμένεται να έχει συνέχεια τις επόμενες ημέρες καθώς λόγω εορτών και για χάρη των παιδιών, η σύζυγος δεν αντέδρασε ακόμα…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε