Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αχαϊα:Αβάσταχτος πόνος για τον χαμό 30χρονου στην άσφαλτο!

Αχαϊα:Αβάσταχτος πόνος για τον χαμό 30χρονου στην άσφαλτο!

Τραγωδία για γνωστή οικογένεια της Πάτρας, όταν στην πόλη  Μπουκάτσεβο της Ουκρανίας, κοντά στα σύνορα  με τη Ρουμανία…

βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα, το 30χρονο παιδί τους. Το τραγικό νέο έφθασε την περασμένη Παρασκευή στην οικογένεια του άτυχου πατρινού, στην Αρόη και βύθισε στο πένθος όλη τη συνοικία που κάνει λόγο για έναν εξαίρετο νέο.

Ο άτυχος 30χρονος, μετέβαινε στην Ουκρανία προκειμένου να βοηθήσει  δυο φίλους του που αντιμετώπισαν πρόβλημα με τις μοτοσικλέτες που χρησιμοποίησαν για το ταξίδι τους εκεί. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στα Καρπάθια.

«Απ ΄όσα μέρη επισκέφτηκες στη γη, πέρνα καλύτερα εκεί πάνω ρε Παναγιώτη….» «Αντίο… και να μας χαμογελάς από κει ψηλά»… είναι μερικά από τα δεκάδες μηνύματα με τα οποία τον αποχαιρετούν οι φίλοι του στο ίντερνετ.

Δηλώνοντας ότι είναι συγκλονισμένοι, όπως άλλωστε κι ολόκληρη η Πατραϊκή κοινωνία, αναφέρουν ότι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα δουν ξανά τον αγαπημένο τους φίλο.

Το θύμα ήταν μέλος μίας ιδιαίτερα αγαπητής οικογένειας στην πόλη των Πατρών. Ήταν το 5ο και μικρότερο παιδί της οικογένειας που διατηρεί επιχείρηση με ανελκυστήρες. Ο άτυχος νεαρός τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στη Βουλγαρία ως στέλεχος εταιρείας που εγκαθιστούσε κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε