Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αχαϊα:Έκανε σεξ στο θέατρο για να εκδικηθεί τον πρώην της!

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Χώρισαν επειδή την απάτησε και από εκείνη τη στιγμή η γυναίκα έχει αλλάξει συμπεριφορά…

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, η όμορφη γυναίκα κάνει πλέον συχνά πυκνά εμφανίσεις με τη ρόμπα, ή και με «ελαφρύ» ντύσιμο στο μπαλκόνι του σπιτιού της, μιλά δυνατά στο κινητό της τηλέφωνο  με αποτέλεσμα οι συζητήσεις της (οι οποίες κάποιες φορές είναι ιδιαίτερα προσωπικές) να αποτελούν… θέαμα για γείτονες και περαστικούς!

Αυτό όμως που κυριαρχεί στις συζητήσεις, είναι τα όσα έγιναν σε θέατρο, με πρωταγωνίστρια την ίδια και έναν ηθοποιο που είχε ερωτευεθεί. Είχε παρακολουθήσει την παράσταση του αγαπημένου της, παρέμεινε για αρκετή ώρα μετά το τέλος της και όταν οι πάντες είχαν αποχωρήσει από το χώρο (εκείνος παρέμενε με το πρόσχημα πως δεν είχε ετοιμαστεί)… άρχισαν να ερωτοτροπούν πίσω από τη σκηνή! Την στιγμή που έκαναν έρωτα… εντοπίστηκαν από άνθρωπο του θεάτρου που είχε επιστρέψει!

Το ζευγάρι προσπάθησε να «καλυφθεί» όμως ο «αυτόπτης μάρτυρας» είχε προλάβει να δει και βέβαια να αντιληφθεί πλήρως… το σκηνικό! Σύμφωνα με το dete.gr, το «κουτσομπολιό» άρχισε να διαδίδεται από την επομένη κιόλας ημέρα και τελικά σχεδόν όλος ο «κύκλος» της… το έμαθε!

Φυσικό, να φθάσει και στα αυτιά του εν διαστάσει συζύγου της. Ο «επώνυμος» προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τη «συμμαζέψει», όμως εκείνη δείχνει να έχει τραβήξει τον δρόμο της! Δεν του συγχωρεί με τίποτα την απιστία και έχει αποφασίσει να… κάνει ότι περνά από το χέρι της για να… περνά καλά!

Μόνο που οι ενέργειές της γίνονται αρκετές φορές… δημοσίως, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις να δίνουν και να παίρνουν…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε